Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
The Unknown

Elena Udrea a divortat dupa 10 ani

Recommended Posts

Tuesday, 11 June 2013

 

 

Elena Udrea şi Dorin Cocoş anunţă: După 10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit

 

Autor: Silvana ChiujdeaElena Udrea şi Dorin Cocoş au pus capăt mariajului. Printr-o declaraţie de presă comună, ei au anunţat că s-au despărţit, "în mod amiabil şi în faţa notarului".

 

dorin_cocos2_36077200_3a2f34bdaa.jpg

 

Motivele invocate de cuplu pentru divorţ sunt legate de incompatibilitatea carierelor "atât de diferite", "unul politică, altul afaceri", care au privat relaţia de "timpul petrecut împreună" şi au "supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil".

 

Vă prezentăm mai jos textul integral al comunicatului transmis de cei doi:

 

"După 10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit astăzi, 10.06.2013, în mod amiabil şi în faţa notarului. Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi. Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii.

Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea. Precizăm că aceasta este singura declaraţie pe care o vom face.

 

 

Vă mulţumim!"

 

 

 

http://www.evz.ro/de...l#ixzz2Vtv86qxn

Edited by The Unknown

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×