Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ce faci, robotzel, ne spamezi cu aceleasi filmulete, fara niciun comentariu, fara nicio contributie proprie? Eu cred ca esti teleghidat si sub influenta hipnotica a satanistilor masoni reptilieni. Ca postezi doar linkuri, nu scrii nimic de la tine si nu raspunzi la intrebari.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

e treaba mea daca vreau sa pun o declaratie facuta de un om de stiinta in legatura cu Apocalipsa, pe un topic cu numele ''Apocalipsa'' ti-ai cumparat forum si sunt pe platforma ta? Defapt ce vrei de la mine? Mai vezi-ti de treaba ta si limiteaza-te la atributiile unui user. Ca nu reprezinti mai mult. Nu iti place ce postez, ignora-ma. Nu te mai baga in seama cu mine. Ai vreun argument, pune-l. Nu ai nici un argument? Mucles. Nu te mai lua de mine peste tot. Am observat ca te mandresti la profil cu intelepciunea luciferica, dar aia e pentru astia de nivelul tau.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@TEDDY Nu face nicio declaratie cu privire la vreo apocalipsa, tot ce face este sa isi expuna public paranoia personala. Postez unde vreau si unde cred eu de cuviinta, ok? Si spre deosebire de tine, care dai doar copy/paste, eu imi scriu singura raspunsurile. Argumentele ti le-am dat pe celalalt topic unde ai postat filmuletul asta de trei lei, si le-ai ocolit cu gratie, nu ai dorit sa imi raspunzi la ele si ai schimbat vorba.

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×