Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Ce se mai poarta vara asta, 2013?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In fiecare colt de lume se poarta altceva atit la vara cat si in alte anotimpuri ... in zona subtropicala insa exceptia joaca rolul principal din cauza caldurii excesive!

 

Materialele naturale primeaza care si respira, nu prea lungi fuste sau rochii sa nu curga apa siroaie/torente de pe picioare si de culoare cat mai deschise.

 

Eu mereu ma asigur din timp, din iarna ca am pentru sezonul fierbinte 1-2 schimburi de haine noi la moda usor de imbracat si de spalat sa n-am surprize ca nu gasesc nimic cand deja bate soarele sa ne frigem.

 

Acest sezon am pantaloni din in foarte largi sa stau comod in masina sa nu se rupa si bluze la fel de comfortabile din bumbac, rayon, in si o rochie din bumbac.

 

Mai am si din anii trecuti ca ma schimb des si nu se observa ca defapt ma invart in jur de cateva bucati de haine, astea pentru alergari rapide din casa numai.

 

Ocaziile festive nu se includ aici si nici cu ce staupe mine in casa, sau in ce gatesc sau fac curatenie.

 

Culorile o sa fie cat mai naturale exceptie papuci de piele care sint gri sau negri ca albe nu prea gasesc pe masura mea.

 

Ochelarii de soare la fel nu trebuie sa se asorteze cu nimic ca si poseta ca nu prea le port doar prin magazine cand merg pe jos.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu port cateodata rochii si fuste maxi vara si nu-mi curge nici o apa siroaie de pe mine. De unde ideea ca trebuie sa porti chestii mai scurte ca sa nu transpiri ? Conteaza materialul si organismul omului. Daca cineva nu suporta caldura transpira la greu si in pielea goala.

Editat de Naeema

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La noi arde soarele puternic, nu se comparanici cu caldura din Los Angeles, n-am cum sa descriu dar si la petreceri se vad femei cu rochii lungi lesinand de caldura si le tot ridica afara de ochii lumii sa se aeriseasca!!!    


Cand intru intr-un magazin si acolo se vad transpirati aproape toti clientii. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Olga, am trait in Iraq unde ajunge temperatura si pana la 50 de grade la umbra si acolo multe femei poarta abaya lungi si negre, plus hijab, unele chiar din familia mea. N-am pomenit sa transpire asa sau sa curga apele de pe ele. De aia zic ca chestia cu transpiratia depinde mult de om, nu atat de vestimentatie. Eu nici cand purtam hijab si eram acoperita toata nu curgea apa de pe mine la caldura vara.

In schimb am vazut femei si barbati la maneca scurta si in pantaloni scurti care erau ca dupa dus, transpirati din cap pana in picioare.

Unde mai pui ca atunci cand e umiditate mare afara curg apele de pe tine no matter what. Poti fi si in chiloti.

Editat de Naeema
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai mult in masina am fost azi si am ajuns acasa uda toata ... desi inainte sa pornesc am luat dus rece si la intoarcere deja curg apele pe mine, de pe firul de par in jos pe spate si pe picioare!!!     Papucii-mi sint uzi ... 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am dat pe fatza crema contra soare care a intrat in piele dar a curs in ochi ... credeam ca o sa orbesc asa ma ustura pana am ajuns la un loc unde vindeau picaturi de ochi sa-i limpezesc ca muream plus inconvenienta.  Noroc ca sint masini putine in timp de vacanta ca studentii-s plecati si nici politie nu prea era sa ma observe.

 

Asta de la caldura de afara s-a intimplat prima oara!!!

 

Au fost 42°C si umiditate  29%.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In vara asta se mai poarta cine ce are ca la noi deja se vand hainele de sezon rece, inca nu rochiile de Revelion ca n-or fi sosite din China, daca au fost tot feluri de stormuri si uragane pe Pacific ...

 

Moda de iarna seamana a vara destul ca sint din materiale foarte subtiri si pentru Arizona si foarte viu colorate, precis s-au inspirat din penajul papagalilor care-si petrec iarna pe la noi.   Unele rochii nerge pana jos ca sterg si pamantul dupe ele nu-mi plac deloc, ca nu sint pentru calugari sau alti religiosi ci fete tinere.   Desene mari si flori multe, aveam impresia ca am mers putin in trecut si mi-am regasit niste cardiganuri prin podul casei bunicii de cand eram in liceu.   Din palton se vede rochia sau fusta ... nu mi-a placut niciodata plus un fular din ala rotund pe cap multi-scop ca o fusta ... nu-i de mine si nici n-a fost vreodata.   Imi voi gasi si eu 2 bucati noi de ceva din acest sezon sa traca zilele reci, ca am la jeansi, pantaloni si pulovere, camasi, etc., destule, pana si manusi mi-am luat deja.    

 

Poate o palarie mai eleganta ... ca vanatoreasca am deja cateva si camuflaj de mers in desert. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×