Sari la conținut
Forum Roportal
roportal

Bine v-am regasit

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Apare si acum optiunea asta, insa nu stiu cum. Am apasat eu odata pe ceva, din greseala, si mi-a aparut ceea ce zici tu, eu nici nu stiam ca exista. Numai ca nu stiu pe ce am apasat.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu va inteleg moderarea; de ce sunt avertizat mereu ca raspund jignirilor unui membru? Este un tip aici, care n-are ce face si din senin jigneste :"iti dau peste bot" , du-te naibii" etc. Ii raspunzi, te trezesti cu avertisment din partea moderatorului. Basca, i se mai sterg si postarile jignitoare de are lumea senzatia ca tu esti ala nebunul. Va rog sa luati in considerare situatia si sa cautati ca sa nu mai provoace unii sau altii in mod gratuit. Nu sunt aici sa fiu categorist drept "cap (iq) de mop" , "sa-ti dau peste bot" sau "tractorist". Hai sa pastram niste limte, cele cerute de regulament macar, daca alea de bun-simt nu le avem.

Editat de Sase-sase
  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu, pana sa iti spun eu tie treburi, ai provocat tu, nu e prima oara cand te erijezi in moderator si-mi spui mie ce si cum sa postez/cenzurez si asa mai departe.

O sa-ti raspund de fiecare data in felul asta, poate iti dicteaza bunul simt, ala pe care il invoci, sa-ti vezi de mucii tai si te obisnuiesti sa nu mai provoci, daca nu vrei sa ti se raspunda pe masura.

Absolut fiecare raspuns, a venit in urma unei provocari sau sugestii, de parca ti-ai cumparat forum.

Si asa o sa-ti raspund mereu, daca tot nu te sanctioneaza nimeni cand mananci rahat.

 

Vezi ca se vad si postarile tale, Nemo2.

Editat de Mr.Pervy McPervert

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai baiatule, tu nu-ti dai seama cat de jalnic esti? Daca mi s-ar permite acelasi limbaj, ti-ai inghiti "rahatul" pe care-l tot pomenesti din 2-3 postari. Oricum, postarile tale penibile sunt inutile pentru mine si 90% din forumul asta. Diferenta este ca lumea nu prea are curajul sa ti-o spuna. Calmeaza-te; tine-ti "mucii si rahatul" pentru cauze mai nobile, cum ar fi regasirea ta spirituala.

 

Hai,pa!

Editat de Sase-sase

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cer deschis sa mi se stearga tot warn-ul si sa mi se permita si mie sa fac imbecil, senil si idiot anumiti useri si asta fara un suspend

 

Nici Curtea Martiala nu omaoara de 2 ori un dezertor, dar aici pe langa zile libere, se mai dau si warn-uri si nu se sterg decat postarile mele in toate cazurile de cate ori am fost eliminata fara motiv intemeiat.

 

Si eu cer pedepse mai usoare si cu masura egala la fiecare, favoritii nu sint chiar cinstiti si inocenti nici in viata privata!!!

 

Ceea ce este foarte iritant ca ne ia un cuplu si ni se adreseaza ca la retardati ... voi doi de acolo, ori sintem adulti aici si daca se pretinde respect, de ce nu ni se arata un pic de consideratie ca am fi umani si noi care am raspuns la ceva ce nu ne-a convenit???

 

Cel mai important este ca acesti forumisti speciali nu au capabilitatea sa scrie ceva interesant care atrage o masa de oameni!!! doar comenteaza aiureli ... sau deschid un topic "nu-mi plac persoanele care fac si dreg asa" sau "uresc pe unele care se cred asa"

 

Ca un forum sa functioneze sanatos pe acest market atat de pretentios, este nevoie mereu de ceva noutate sau o tema interesanta sa tina in viata si la note inalte grupul de oameni care se mai opresc sa-l citeasca, acei vizitori cu zecile de mii care vor putina distractie sa scape de problemele zilei. Forum nu inseamana ca rumegam vechea claie de fan pana la nerecunoscut, ci o activitate actuala al unui grup de oameni cu initiativa in tot ce misca in lume prima oara, plus a ridica mereu la alt nivel atmosfera de grup.

La asa ceva trebuie antrenat si incurajati forumistii nu la pedepse comuniste si medievale de aplicat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu conteaza postul meu din care ai citat Olga. am primit raspuns pe PM unde mi se confirma favorizarea userilor. so..im kinda done vis-a-vis de moderare. faca fiecare cum il taie capul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×