Sari la conținut
Forum Roportal
andreislatina21

Problema Placa Video (cred)

Postări Recomandate

Salutare, am si eu o problema cu placa video(cred). Ma jucam intr-o zi fifa08 si mi s-a blocat imaginea. Am restartat pc si atunci cand a pornit am observat ca orice pagina deschid fullscreen (pagina de internet , fisier , joc, etc) se blocheaza imaginea. Am formatat calculatorul si am mers bine pana cand am instalat driverele de la placa video, dupa ce le-am instalat calculatorul se restesta intr-una singur si l-am formatat iar . Acum imi e "frica" sa mai instalez driverele pentru a nu se restarta iar si sa nu fiu iar nevoit sa il formatez. Placa video este nVidia Gforce 6200. Eu cred ca problema este de la drivere dar va rog sa imi propuneti niste solutii cat mai repede. Multumesc...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

http://www.nvidia.co...2k_93.71_2.html

 

Ar fi bine sa instalezi driverele de pe cd-ul placii video, daca nu il mai ai, ti-am dat link-ul asta. Daca ai incercat si cu una si cu alta si nu merge, cred ca a venit timpul pentru o noua configuratie.

Am uitat sa-ti spun ca driverele pentru placa ta sunt valabile daca ai instalat : Windows 2000, XP, Media Center Edition, pentru ca se pare ca din 2006 nu au mai fost update-uri pentru placa ta video.

Editat de Eranius
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×