Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

Blugii AMENINȚAȚI cu dispariție

Rate this topic

Recommended Posts

People au Club House NBA pour un match exhibition entre Tony Parker, Joakim Noah, Charles Leclerc, Pierre Gasly et Darko Peric à Paris

E foarte frig la Chicago pe vremea asta, doar 3*C,  nu se putea altfel reclama jeans si haina de piele care-mi place, cea de pe poza!!!

farmerdivat-2023-3.jpg

Sint buni si pentru Phoenix in zilele toride acest stil de jeans ca-i larg si mai scurt, permite circulatia aerului, dar fara blana la brau!!!  Este moda anului 2023.

aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E3YjE1ZDEzZjJlNDRiY2ZiMzMzNGRjNDBmYTBhNTlh.jpg

In Ungaria au spart geamurile statiilor de transporturi in comun intr-un oras si tot ce nu le mai placea au distrus. 

In parcuri banci si mese au scos din loc, dar Jeans-ul este de neinlocuit cu alt material trainic, dupa toate incercarile experimentate pan'acum.

FYI: Oprah's favorite jeans by NYDJ are on sale at QVC. (Photos: Getty/QVC)

Oprah's favorite jeans by NYDJ are on sale at QVC.

*Cred ca Oprah mai mult le vinde decat imbraca marfa asta, dar vor imbraca altele din admiratoare!

Eu nu port jeans!  Am o pereche cu eticheta, marfa de colectie, nu este albastru ci colorat cu frunze parca, nici nu-mi amintesc deja ca este pus bine sa nu-l manance gandacii.*