Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Blugii AMENINȚAȚI cu dispariție

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Just Float On Flare Jeans

Peste 100 de dolari costa marfa asta daca cineva decide sa-si aduca aminte de un trecut apropiat cand se mai purta asa ceva chiar si in Romania dar din alt material, nu denim.  Ii ziceau pantaloni evazati prin anii '63, ca de atunci au aparut pe planeta deodata cu moda muzicii si dansului rock-n-roll.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aceasta tanara din Ungaria salveaza literar "Blugii AMENINȚAȚI cu dispariție" ... ce surpriza, ca parintii l-au trimis la Facultatea de Medicina, unde a si terminat partea de Biologie dar avea o "chemare" spre reconditionarea acestori bucati vestimentare lasat in distrugere.  In familia ei erau mai multi doctori decat bolnavi si a observat din timp ca are alte idei din ce va trai  :o:

Chiar daca nu se intelege din video ce spune in maghiara, dar se vede clar ce face, cum le transforma si le salveaza in acest fel artistic bucatile primite si cumparate cu idei personale.

 

Farmereket ment a farmerfestő - nlc.hu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A 4 legdivatosabb rövidnadrág a 2021-es nyári szezonra

A 4 legdivatosabb rövidnadrág a 2021-es nyári szezonra (joy.hu) = Cele mai la moda sorturi pentru vara fierbinte din 2021 - dar Europeana. 

La noi pe moment arde aerul, 98% din populatia Phoenix-ului n-au un paltonas bej ca pe poza nici pentru lunile de iarna ... insa sortul din jeans mai mare cu 1 numar este usor de purtat pe canicula ca nu transpira corpul!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×