The Unknown 14,691 Report post Posted May 26, 2013 Blugii care au caracterizat generații Share this post Link to post Share on other sites
romania inedit 2,169 Report post Posted May 26, 2013 Eu cred ca titlul topicului nu este adecvat, pentru ca nu blugii sunt amenintati cu disparitia, ci industria confectiilor care produce blugi de lux, localizata in Los Angeles. Parerea mea este ca aceasta crestere a taxelor survine ca urmare a negocierilor de realizare a unui acord de liber schimb intre Statele Unite si Uniunea Europeana. Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14,691 Report post Posted May 27, 2013 (edited) Problema majora este ca nu vin bine pe Frau Merkel si cauta sa scoata din EUropa marfa americana!!! care trage dupa sine contrabanda. Cred ca nu se vand bine "Lederhosen" si vrea sa fie mai populari pe vechiul continent :crazy: decat blugii. Italienii vor imbratisa business-ul primii, dar la ce pret ??? ... ca iar vor fi permisibil doar de eliti. Aici vorbim de jeans original, nu de marfa tesuta-n China!!! Edited May 27, 2013 by The Unknown 1 Share this post Link to post Share on other sites
S.R. 5,190 Report post Posted May 27, 2013 Si ce e rau in asta ? Al 4-lea Reich va gasi solutii. Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14,691 Report post Posted May 27, 2013 Vorbeam de nadragi nu de politica!!! Poate vrea sa vada armata in curtzehose ... :stars: Share this post Link to post Share on other sites
romania inedit 2,169 Report post Posted May 27, 2013 Eu cred ca e foarte bine ca UE a luat pana la urma masura asta, si ma mir de ce nu a luat-o mai demult, dar probabil unul din motive a fost si somajul in crestere din Uniunea Europeana. Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14,691 Report post Posted May 28, 2013 Tocmai imi suride ideea, o sa merg in Romania mai des ... cu ultimele modele originale sa le vand, pentru top $$$$$ :yahoo: din alea pe corp ca a doua piele si sexy de mama-mama!!! Pentru fete mai plinute este si din material elastic si se intinde doar cat este necesar. Share this post Link to post Share on other sites
Burel001 1,051 Report post Posted May 28, 2013 Blugii aia adevarati au devenit marfa de lux. Oricum nu ne mai permiteam sa-i cumparam decat pe cei produsi in America Latina in special in Mexic si prezentati drept American Original Jeans.La preturi piperate si astia. Iar daca nici pe astia ,atunci China sa traiasca. Nu sufar deloc la auzul acestei stiri. Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14,691 Report post Posted May 28, 2013 Cei care au studiat Marketing stiu cand o marfa se produce/creaza, oricat de exagerat sa arete si chiar fara folosinta ... deja exista undeva si un cumparator sau interesat sa-l cumpere chiar si la actiune!!! In acele fabrici lucreaza si mexicance pe langa romance, chinezoaice, rusoaice, si lista e lunga, dar e fabricat in USA 100%. Share this post Link to post Share on other sites
Two 1,994 Report post Posted May 28, 2013 Tocmai imi suride ideea, o sa merg in Romania mai des ... cu ultimele modele originale sa le vand, pentru top $$$$$ :yahoo: din alea pe corp ca a doua piele si sexy de mama-mama!!! Pentru fete mai plinute este si din material elastic si se intinde doar cat este necesar. Degeaba ai veni. La romani conteaza doar eticheta, nu si calitatea. Te asigur eu de asta. Iar lucrul asta l-au rezolvat si il rezolva chinezi in totalitate. Si unii romani ce merg des in Turcia. Share this post Link to post Share on other sites