Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

S-A RELUAT CIRCULAŢIA feroviara

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Saturday, 11 May 2013

 

 

S-A RELUAT CIRCULAŢIA TRENURILOR spre Sighetul Marmaţiei

Autor: Petrişor Cană

 

 

Traficul feroviar între localităţile Telciu şi Fiad, judeţul Bistriţa-Năsăud, blocat, miercuri seară, după ce trei vagoane pline cu buşteni s-au răsturnat, a fost reluat în această seară. Astfel, trenurile care circulă spre Sighetul Marmaţiei îşi vor relua cursele.

 

 

 

marfar_rasturnat_citynews_ddafe59070.jpg

 

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, potrivit Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj, începând cu ora 18:00, în judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost reluat traficul feroviar pe secţia de cale ferată 409, la kilometrul 21+300, între localităţile Telciu şi Fiad, cu restricţie de viteză.

 

Accidentul care a condus la întreruperea traficului feroviar spre Nord-ul ţării a avut loc în urmă cu trei zile. Trei vagoane ale unui tren de marfă format din 37 de vagoane şi încărcat cu buşteni s-au răsturnat. Alte patru vagoane au sărit de pe şine. Este vorba despre trenul 43622, care circula pe ruta Sighetu Marmaţiei - Dej. Din cauza acestui incident, trei trenuri de călători au rămas blocate pe şine.

 

În urma accidentului, trei trenuri de călători şi perechile acestora au rămas blocate. Este vorba despre trenurile InterRegio pe relaţia: Sighetu Marmaţiei- Bucureşti, Sighetu Marmaţiei- Timişoara şi Sighetu Marmaţiei - Budapesta şi perechile acestor trenuri. Transportul feroviar pe aceste rute va fi reluat din această seară.

 

http://www.evz.ro/de...l#ixzz2UKznLHT0

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si cand te gandesti ca nici drum ca lumea nu exista spre aceste directii ... ramas in pana undeva intre destinatii nu este placut deloc. Nu se scrie in articol ce s-a intimplat cu calatorii nefericiti, daca au fost despagubiti sau nu, daca s-au ocupat de continuarea calatoriei pana la destinatie pe contul CFR-ului cineva sau alta aranjare de calatorie le-a fost oferit, ca si astea sint elemente importante de aceasta catastrofa.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×