Sari la conținut
Forum Roportal
Sara'

Vitamina B17

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cele mai multe leacuri împotriva cancerului şi a altor boli incurabile au fost descoperite de strămoşii noştri din diferite civilizaţii ale lumii. Vitamina B17 este unul din aceste elixiruri ale sănătăţii, revelate acum 5000 de ani în Egipt şi în China Antică.
Dar ca orice minune descoperită pe cale naturală, Vitamina B17 are parte de multe controverse. Astăzi, Vitamina B 17 se găseşte cu greu în farmacii. În schimb, triburile indiene o folosesc la prepararea unor băuturi cu efecte de prevenire şi combatere a unor boli grave.

Vitamina B17 – un leac simplu pentru cancer

Vitamina B17 îşi are originea în sâmburii de amigdale amare. Popoarele antice o foloseau ca un detoxifiant natural pentru organism şi pentru prelungirea vieţii. În jurul anilor 1970 a apărut un documentar despre virtuţile terapeutice ale amigdalinei. Conform acelor dezvăluiri uluitoare, sâmburii din amigdalele amare ar fi un leac miraculos pentru cancer. Această afirmaţie s-a făcut pe baza unor teste care au relevat faptul că pacienţii bolnavi de cancer suferă de o lipsă majoră de amigdalină.
Descoperirea minunată nu a fost însă susţinută de medici, nici de companiile farmaceutice. Aceştia au ales să ţină sub secret eficienţa amigdalinei în prevenirea şi tratarea cancerului, refuzând să promoveze acest tratament – care le-ar fi produs un dezastru financiar. Mai mult, mulţi dintre ei au desfăşurat campanii costisitoare pentru a denigra documentarul cu pricina şi pe autorii acestuia, acuzându-i de şarlatanie.

Vitamina B17 în farmacii

Dat fiind faptul că amigdalina este desconsiderată în rândul medicilor, ea nici nu este comercializată peste tot. În farmacii, Vitamina B17 se numeşte „nitrilozidă”.
Studiile au arătat faptul că lipsa amigdalinei din organism duce la depresie, anorexie, oboseală, insomnie şi uscarea pielii. Pe de altă parte, dozele de Vitamina B17 care depăşesc 200 mg pe zi pot provoca intoxicaţii. La copii, doza zilnică recomandată de Vitamina B17 este de 50-100 mg, iar la adulţi, de 50-200 mg. Bolnavii de cancer pot urma un tratament cu 1-2 grame de amigdalină pe zi.
Surse naturale de Vitamina B17
Amigdalina se poate găsi în numeroase alimente de consum zilnic. Aşadar nu trebuie să ne impacientăm pentru faptul că Vitamina B17 nu prea e de găsit prin farmacii. Iată principalele surse din natură:
Sâmburi: de caise, de mere, pere, gutui.
Seminţe: de in, hrişcă, mei, dovleac.
Fructe: migdale, piersici, cireşe, prune, afine, coacaze, căpşunile, zmeură
Legume: fasole, mazăre, sfeclă, varză, vinete, ceapă, conopidă.
Verdeţuri: lucernă, broccoli, spanac, eucalipt, bambus.
Frunze de copac: piersic, cais, gutui, cireş, vişin, prun.
Cereale, scoarţa de mălin şi fructe cu coajă lemnoasă: migdale, nuci de macadamia, acaju.

Recomandări importante

Sâmburii de caisă sunt cei mai bogaţi în amigdalină. Se recomandă consumul a 8-9 sâmburi pe zi. Pe durata curei nu se consumă alcool, cafea sau antibiotice. Acestea reduc puterea de acţiune a amigdalinei.
Uleiul de migdale rafiant, folosit la prepararea lichiorului conţine o cantitate mare de Vitamina B17. Altfel, uleiul de migdale este toxic pentru organism.
Cartofii şi frunzele de manioc (consumate fierte) ajută la asimilarea Vitaminei B17 de către organism.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Blues, daca dai o cautare dupa vitamina B17, o sa obtii mai multe informatii.

Mie chiar mi-a starnit interesul, de aceea am si deschis subiect pe roportal, sa fie la vedere.

 

Ar fi interesat de aflat opinia unui medic.

 

Iata linkul unui articol :

 

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/companiile-farmaceutice-ascund-adevarul-vezi-care-ce-vitamina-vindeca-definitiv-cancerul-448577.html

 

Un fragment din articol :

 

"În volumul său „World Without Cancer ”, autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ascunsă cu grijă de marele public, şi anume proprietăţile curative ale vitaminei B17, numită şi laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter.

Griffin susţine că vitamina B17 nu este utilizată în medicina convenţională nu din raţiuni de ordin ştiinţific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare şi tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe producţia armatei de substanţe chimice destinate să lupte împotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră."

Editat de Sara'

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In articol scrie si despre preventie si despre vindecare.

 

Vitamina B17 este foarte eficacie in special la cine o vinde.Cum de fapt sunt si toate tratamentele "naturiste". Bolnavii de cancer sa plateasca.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai,bolnavii de cancer platesc saracii prostia doctorilor si chimicalele sistemului! SI nu platesc doar cu bani ci,cu viata!

Aaa...era sa uit ca mai platesc si spaga nerusinatilor de doctori!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×