Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Traditie de nunta Belz Rebbe

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Misterul miresei care nu isi poate arata fata. S-a casatorit in fata a 25.000 de invitati, insa nimeni nu stie cum arata

25.000 de persoane! Acesta este numarul imens de invitati prezenti la nunta unei mirese din Israel. Ceremoniile iudaice au fost traditional iudaice.

 

Evrei din toata lumea au luat parte, marti, la nunta ultra-ortodoxa a nepotului liderului dinastiei hasidice Belz Rebbe.

 

Shalom Rokeach, in varsta de 19 ani, a luat-o astfel de nevasta pe Hannah Batya Penet, cu un an mai mare.

 

Mireasa nu s-a putut bucura foarte mult de eveniment. A purtat pe fata un voal care ii acoperea complet chipul de privirile curiosilor.

 

Shalom Rokeach este cel mai mare nepot si singurul de sex masculin al bunicului sau, liderul uneia dintre cele mai mari dinastii Hasidic din lume. Fiind singurul nepot de sex masculin, acesta va mosteni de la bunicul sau pozitia de lider al comunitatii.

 

Belz Rebbe este o dinastie antica iudaica de origini poloneze. A fost fondata in secolul XIV in orasul polonez cu acelasi nume.

 

Nunta oricarui membru din aceasta dinastie, considerata aristocrata printre evreii ortodocsi, este considerat un mare evenimet. In consecinta, sunt invitati membrii ai sectei din toate colturile lumii.

 

 

http://stiri.rol.ro/...ata-875819.html

Editat de The Unknown
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nunta-n natura ... Langa Los Angeles o nunta s-a tinut intr-un parc si intr-un moment cand faceau poze, un Eucalyptus foarte inalt a cazut peste nuntasi si mama miresei a murit, o copila in stare critica si lti raniti.  Din cauza secetei, pomii se usuca prea mult si sint impredictibile, nu se vede nimic, cad aproape fara preaviz, nici un pic de vant nu este necesar.   Voiau sa economizeze niste bani de la sala, mai bine megeau pe plaja.  E adevarat ca a fost vreme foarte frumoasa, dar ... trista.    

 

yahoonews

 

Cz65TyqVIAA_VG9.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca se vor schimba si traditiile de nunta ca lumea nu prea va mai fi interesat sa stea intr-un grup mare de oameni.   Nu as dori asta dar aici foarte multi au pierdut sume imense date in avans localurilor elegante si s-a anulat petrecea iar suma s-a pierdut ca deja s-au aprovizionat si pe vreme de virus NU se ramburseaza nimic .... Asta-i brutal.  Ca nu-mi da inapoi banii in alimentara pentru niste conserve de peste la pisici, e altceva, dar zeci de mii de dolari sint bani multi.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://www.doctorulzilei.ro/video-un-mire-a-ajuns-la-spital-chiar-in-noaptea-nuntii-dupa-ce-nuntasii-l-au-aruncat-in-aer-si-nu-l-au-mai-prins/?utm_medium=parteneri&utm_source=retetesivedete.ro

*O alta mitocanie, tocmai la nunta sa se faca asa imitatie de om salbatic???   Daca nu va reveni niciodata tanarul cine-i responsabil, ca el ezita sa le dea in judecata desi ar trebui ferm trase la raspundere pentru neglijenta, se vede pe video clar ca nu stiau ce fac.   Mare atentie la porcarii din astea ca nunta trebuie sa fie ceva placut intre rude si prieteni, nu pericol de moarte de mana celor invitati!!!*  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cine sunt nașii aleși de Simona Halep și Toni Iuruc.  Tatăl spiritual este putred de bogat.  

Se putea altfel???   N-are ea destule parale de facut o petrecere.

Mai are si de pupacit mainile nasilor ca le ia pactele ... se mai practica umilierea asta :eek:

 

https://evz.ro/cine-sunt-nasii-alesi-de-simona-halep-si-toni-iuruc-tatal-spiritual-este-putred-de-bogat.html

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×