Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

La cuplu de culoare .... bebelus alb

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Un cuplu de culoare s-a trezit cu un bebelus alb

 

17_w-crop-644x416.jpg&width=620&height=460&quality=90

 

Un femeie de origine africana, casatorita cu un barbat nascut in Congo, avand impreuna un copil cu trasaturi mostenite de la ambii parinti, a nascut un bebelus blond, cu piele alba.

Bineinteles ca prima intrebare a lui Francis Tshibangu a fost "E cu adevarat al meu?", relateaza Daily Mail. Barbatul, care locuieste impreuna cu sotia sa in Marea Britanie, povesteste ca atunci cand i l-au adus, medicii se priveau uimiti si incurcati, crezand ca bebelusul nu avea cum sa fie al lui. "Suntem casatoriti de 3 ani si niciodata nu s-a pus problema de infidelitate, dar vazandu-i pielea alba a fost cel putin suprinzator", admite el.

 

Privindu-l insa cu mai multa atentie, tatal a descoperit si trasaturile sale intiparite pe chipul copilului. "Tot ce putem spune este ca Daniel este miracolul nostru si, desi am fost socati de pielea sa alba, ne simtim binecuvantati. Este cu adevarat frumos", a mai spus tatal.

 

Baiatul pe care acesta il are impreuna cu Arlette, cu 2 ani mai mic decat Daniel, isi tradeaza clar originile africane. Despre fratele lui, Daniel, acum in varsta de 11 saptamani, se stie doar ca are o mutatie genetica, el nefiind albinos.

 

In familia lui Arlette, care este medic, a mai existat un astfel de caz, insa asta s-a intamplat in urma cu 6 generatii.

 

 

http://stiri.rol.ro/...alb-874821.html

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×