Jump to content
Forum Roportal
Silki

”Te iubesc”

Rate this topic

Recommended Posts

In functie de modul in care s-a realizat comunicarea (verbala si nonverbala) in familia de origine, unele persoane au nevoie de confirmari verbale pentrru a fi sigure ca, celorlalti le pasa de ei, alte persoane au nevoie doar de confirmari comportamentale, iar altii de un mix intre cele 2 .

Insa, intotdeauna, un feedback pozitiv autentic, este binevenit ( vine in intampinarea unor nevoi afective).

Ramane la latitudinea fiecaruia, maniera in care functioneaza intr-un cuplu, si cat este de capabil sa simta si sa intampine nevoile emotionale ale partenerului/partenerei.

Edited by 5 o'clock
  • Upvote 11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce prost! Tocmai faptul ca ai rosti-o prea des ar trebui sa-i dea de banuit!

 

 

:beach:

 

nu e, dar in momentul in care spui te iubesc, celalalt ar trebui sa iti si raspunda. Nu am ce face asa sunt, si il inteleg, ca se creeaza o atmosfera aiurea, si e normal sa creada ce crede

 

Proobabil ca tu nu te exprimi in niciun fel, sau insuficient pentru el.

 

am spus ca nu ma exprim verbal nu ca sunt de piatra.

Edited by Sidhe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cat de mult conteaza pentru voi ca o femeie sa va zica "te iubesc"? Si cat de des ar trebui sa o spuna?

Prietenul meu crede ca il "joc pe degete", pentru ca nu ma exprim verbal, pentru ca nu prea ii spun cat il iubesc, cat tin la el etc etc; de aici a tras el concluzia ca nu are nici o certitudine cu mine :doh: . Chiar trebuie sa alerg dupa el si sa strig "iubițelul meu iubit, ah nu mai pot dupa tine, ah viata mea!!" ??

Este posibil ca la nici un nivel, asa cum zicea 5 o', nici comportamental, nici verbal si as aduga eu, nici sexual, sa nu prea primeasca confirmari.

Este doar o presupunere de-a mea. Dar ne poti spune tu daca in relatia voastra tu ii arati partenerului ca tii la el si cum faci asta.

Sau poate, de fapt, nici nu tii prea mult la el si nu consideri necesar sa-i spui un neadevar.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

unii trec cu usurinta peste momente de acest gen, altii mai greu.

bine, am inteles ca nu esti tare ca piatra, da sa inteleg ca esti iute ca sageata?

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca iubesti si nu esti in stare sa pronunti un te iubesc in circumstantele potrivite, fara sa sune penibil, fara sa te simti penibil, ai o problema, la fel cum ai problema si daca esti toata ziua cu lugu lugu in gura. Eu ma indoiesc ca asta il roade ca nu ii spui tu ca-l iubesti, in conditiile in care cu siguranta stie si el ca esti o persoana careia nu-i plac lalaielile. Probabil nu simte o afectiune generala din partea ta si astfel defuleaza. E si asta o problema pentru s-a pierdut increderea si de aici incepe paranoia si dezastrul. Asa ca, inainte sa te intrebi daca poti sau nu sa-i spui ca-l iubesti, daca e el paranoic sau nu, intreaba-te sincer IL IUBESC?

  • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×