Sari la conținut
Forum Roportal
M.george

Cati dintre noi nu ne cunoastem tatal adevarat?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Potrivit unor statistici hhttp://www.australianpaternityfraud.org/statistics.htm intre 10% si 16% din toate persoanele sunt mintite de mama in legatura cu tatal lor adevarat. Multi copii nu sunt facuti de mama cu sotul ei ci cu alti barbati. Cu toate astea mamele aleg sa pastreze secretul pentru a nu ramane singure si pentru a-si putea stoarce in continuare sotii de bani.

 

 

De ce aleg atatea femei sa traiasca o viata in minciuna? Atat de rau e sa ramai singura dar sa fii sincera? E oare moralitatea pe care o afiseaza oamenii doar o fatada?

 

 

Cred ca regulile islamica impotriva libertatii femeilor au avut ca scop prevenirea fraudei de paternitate. Un barbat nu poate fi sigur de copilul lui decaat daca iis tine nevasta legata in casa, cel putin in societatile arhaice unde nu existau concepte precum casatorie din dragoste, incredere inrte indivizi, sau ideea conform careia si femeile gandesc.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

niste curve nenorocite, care nu merita sa fie numite oameni.

 

De asta exista atata opozitie fata de testele de paternitate repetabile.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intre 10 si 30% este procentul. Celalalt procent: de-a lungul timpului 90% dintre femei s-au inmultit si doar 40% dintre barbati. Femeile fac asta pentru ca isi asculta instinctele. Natura le-a legat barbatilor o ghiulea de picior: sexualitatea. Ghiuleaua femeilor este maternitatea, deci isi permit usor sa stea sa astepte, sa selecteze ce le convine si sa minta cu zambetul pe buze. Anticii stia si ei asta, fara sa aiba statistici, asa ca le tineau asuprite din doua motive: stiau ca ele nu se pot controla, plus ca nu voiau ca barbatii sa isi dea in cap pentru ele. Exista si exceptii la ce scriu eu, bineinteles.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca regulile islamice impotriva libertatii femeilor au avut ca scop prevenirea fraudei de paternitate. Un barbat nu poate fi sigur de copilul lui decaat daca iis tine nevasta legata in casa

Zi sa mori tu. Si in casa e posibil ca oamenii sa faca ce vor. E adevarat ca optiunile sunt mai limitate dar totusi. De parca nu s-au sexuit multi in familie, cumnat cu cumnata, veri intre ei, nevasta cu soferul, cu gradinarul, cu postasul, samd. doh.gif O tii in casa sa nu se tavaleasca cu strainii si ti se tavaleste cu fac'tu. Macar iese copilul din aceiasi familie. Tot e un plus. Iti cresti nepotul dupa frate.:rot:

 

 

Da ia zi e musai sa fie legata ? De ce, de calorifer ?

 

PS: Iar din procentajul ala de copii facuti cu altii, sunt tare curioasa cati din acei copii nu numai ca nu au absolut nimic de la tata dpdv al aparentei fizice, dar arata de la o posta ca si cum ar fi ai altora. Inchipuieti tata blond si piele alba, iar copilul iese masliniu sau invers.

Nu stiu sa fi vazut vreodata copii care nu mostenesc macar cate putin de la ambii parinti, asta in cel mai "rau" caz. Eu cred ca cineva isi poate da seama, daca nu la inceput atunci pe parcurs, ca poate e ceva neinregula cu privire la al sau copil care pe zi ce trece pare sa nu aiba absolut nimic de la tata si partea lui de familie, dpdv fizic.

Ia vezi in serialul asta nou Urzeala de Tronuri...aschimodia aia de copil blond care a devenit rege n-avea nimic in comun cu tatal lui, ba din contra era leit masa si unchi'su care era adevaratul tata. :lol:

Editat de Naeema
  • Upvote 6

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Bine, Cristinel. Nu se mai descoperise de mult America. Pater semper incertus est - au zis romanii (aia antici) si nu si-au legat nevestele in lanturi.

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca este in ograda ta al tau se cheama ca este: masina, casa, vaca, porcul, pomul, ustensila si desigur nu ultimii in linia importantei nevasta si copiii.

Unii au ca nu beau :crazy:

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×