Jump to content
Forum Roportal
adrianmangalia

Cazare Litoral 2013

Rate this topic

Recommended Posts

Pericol pentru turiștii de pe Litoral! Se prăbușește faleza

"Real pericol în zona de Nord a stațiunii Costinești. Furtunile din Marea Neagră, dar şi infiltraţiile au distrus fără milă o porţiune de plajă, iar zeci de metri de faleză s-au prăbușit. Autoritățile au interzis statul la soare și scăldatul în acea zonă."    https://www.infofinanciar.ro/pericol-pentru-turistii-de-pe-litoral-se-prabuseste-faleza.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Hotelierii au anunțat cât costă câteva zile de vacanță pe litoral de Paște și de 1 Mai. Prețul pensiunilor și hotelurilor încep de la 62 de lei pe noapte.  

În perioada 14 – 17 aprilie în stațiunile de la Marea Neagră sunt așteptate câteva sute de turiști. Cele mai căutate hoteluri pentru minivacanța de Paște sunt cele care au centre SPA și zone de relaxare, majoritatea situate în stațiunile Mamaia și Eforie Nord."

*Slaba vanzare daca doar cateva sute de persoane se vor prezenta, curentul va costa mai scump decat incasarile!!!   Poate daca ar organiza o festivitate pentru Paste, lumea ar fi mai interesata, insa pana ce romanii sint cam religiosi, nu vor da mielul de acasa pentru pizza din targ!!! 

Si au dreptate, daca au tinut post, au suferit atatea si cu preparatul bucatelor selecte, vor sa-l savureze in familie, ca marea e distractie de vara."

 

https://evz.ro/cat-costa-cazarea-la-mare-de-paste-si-1-mai-preturi-pentru-toate-buzunarele.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×