tm06cristi 0 Report post Posted May 9, 2013 Doresc sa stiu daca se poate conduce in Germania tractoare de mare tonaj cu BC si E si cam cat se poate castiga aproximativ,cineva imi spunea ca undeva la 15 euro dar nu prea cred,astept un raspuns din partea celor care stiu sau care lucreaza in domeniul acesta. Sa vad daca se poate merge inclusiv cu familia un copil 10 ani daca se merita sau nu. Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14911 Report post Posted May 9, 2013 Mereu s-a meritat de locuit in Germania daca esti legal si ai drepturi!!! Unii veneau din Malaga, Spania pe vremuri cu familie mult mai mare si faceau doar curatenie prin case si tot se merita. Un prieten are o firma de curatenie si serveste 2 cladiri de birouri cu multe etaje. Una din angajate este o frantuzoaica, a terminat facultatea de CIS = Computer Information Systems in Germania pana la doctorat si nu gasea de lucru fiind prea calificata, acum a luat un doctorat si in contabilitate si finante sa negocieze contractele mai bine dar tot face curatenie seara. Cu tonaje nu-mi e clar ce scrii si nici BC si D, nu stiu daca la Permis de Conducere se refera sau al altceva. Nu despre tractor agricol e vorba, nu-i asa??? Ca restul de tractoare au si alta denumire, daca traduci din engleza: Heavy Duty Tractors & Semi-Trailers sau The Heavy Equipment Transporter (HET) is a military logistics vehicle used to transport, deploy, and evacuate, etc. Share this post Link to post Share on other sites
tm06cristi 0 Report post Posted May 10, 2013 Mereu s-a meritat de locuit in Germania daca esti legal si ai drepturi!!! Unii veneau din Malaga, Spania pe vremuri cu familie mult mai mare si faceau doar curatenie prin case si tot se merita. Un prieten are o firma de curatenie si serveste 2 cladiri de birouri cu multe etaje. Una din angajate este o frantuzoaica, a terminat facultatea de CIS = Computer Information Systems in Germania pana la doctorat si nu gasea de lucru fiind prea calificata, acum a luat un doctorat si in contabilitate si finante sa negocieze contractele mai bine dar tot face curatenie seara. Cu tonaje nu-mi e clar ce scrii si nici BC si D, nu stiu daca la Permis de Conducere se refera sau al altceva. Nu despre tractor agricol e vorba, nu-i asa??? Ca restul de tractoare au si alta denumire, daca traduci din engleza: Heavy Duty Tractors & Semi-Trailers sau The Heavy Equipment Transporter (HET) is a military logistics vehicle used to transport, deploy, and evacuate, etc. De tractor este vorba ,am o cunostinta plecata dincolo si unde lucreaza el vecinul patronului lui ia spus ca vrea oameni pe tractoare pentru agricultura si vrea sa fie oameni seriosi dar problema este ca eu nu pot sa imi las familia in Rom pentru ca nu stiu pe cat timp si daca chiar va accepta neamtul si daca chiar este sa merg cu familia vreau sa stiu mai multe detali din acel loc ,daca este scoala ,daca pot gasi sotiei un loc chir daca la curatenie si multe altele.si daca te intrebi DE CE nu am ales pe Tir este ca sotia nu este de acord sa fiu Tir-ist Share this post Link to post Share on other sites