Sari la conținut
Forum Roportal
Dora_timofe

Locuri de munca in Anglia

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Oferta se adreseaza femeilor. Locurile de munca sunt in Camine de batrani repartizate pe intreg teritoriul Angliei, contract direct cu compania din UK.

 

Salarizarea:

 

Care Assistant (ingrijitoare): 6.19 lire/ora net (minim 1000 lire/luna)

 

 

Se lucreaza 40 de ore/saptamana, plus ore suplimentare.

 

 

Nu percepem niciun fel de comision, dar va trebui sa va platiti drumul pana in Anglia, mai aveti nevoie de 65 lire pentru CRB (cazierul britanic) care se platesc cand ajungeti la biroul din Leicester, plus in jur de 100-150 de lire va recomand sa aveti bani de buzunar pana la primul salar.

 

Cerinte:

- experienta in ingrijire persoane

- cunoasterea limbii engleze

 

Cei interesati sunt rugati sa trimita CV pe adresa recrutare.anglia@gmail.com si vor fi contactati

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din suma asta isi va plati si locuinta, cheltuielile de trai si transport ingrijitoarea???

 

Orele suplimentare se platesc cu inca 50% mai mult dupa legea proletariatului ca la case de batrini se lucreaza cam 24 de ore din zi. Si te mai intreb, cine cumpara manusile si masca pe nas si daca este in cladire si camerelele lor A/C si daca se folosesc articole/servetele de o singura folosinta si scutece sau carpe numai la spalatul batrinilor??? pe care tot ingrijitoare are de spalat cu mana in fundu' curtii!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/vize-de-munca-pentru-absolventii-celor-mai-bune-universitati-din-lume-tara-care-vrea-cei-mai-talentati-angajati-ce-beneficii-vor-avea.html   

"Potrivit schemei propuse, absolvenţii cu diplomă de licenţă sau master care terminat una din primele 50 de universităţi din străinătate vor avea dreptul la o viză de muncă pe o perioadă de doi ani şi vor putea fi însoțiți membrii familiei. Absolvenţii cu doctorate primesc o viză pe o perioadă de trei ani."

*M-am enervat puternic la aceste conditii mizerabile oferit pentru tineri extrem de educati de la cele mai bune universitati de pe planeta!!!   

Cica Viza de MUNCA doar pentru 2 si 3 ani???   E bataie de joc, Cetatenie trebuie sa le ofere ca au platit foarte mult ca sa ajunga acolo si nici nu se instaleaza bine, deja e expirat viza si au de plecat in mama lor sau devin ilegali.    Americanii cand ofera Viza de Munca , dar nu asa se formuleaza pe aici, e pentru restul vietii sau daca vrei pleci dupa o vreme, parintii au si pensie.

Sa intrebe bine potentialul angajat ce-l mai asteapta, sa nu fie surprins ca le mai datoreaza dupa 2-3 ani bani de interview!!!   

Au venit aici tineri mecanici auto cu contract pentru 10 ani fix, asta era singura conditie, dupa care urmeaza cetatenia.   Si-au cumparat case mari cu banii jos si nici n-a trebuit sa economiseasca foarte mult, castigau super bine!!!   Unu si-a cumparat garaj sa fie independent ca nu era greu si nici scump afacerea.  A mai primit si un certificat de specialitate locala si n-are treaba omu' ca are clienti ori unde ar fi garajul.   Iar in UK cu doctorat sa slujesti doar 3 ani grei dupa care te dau afara ca deja au aflat ce au vrut.  Ducere in eroare si pacaleala la maxim si plata aproape deloc ca li se va reprosa ca n-au accent britanic regal.*  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×