Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Autism - poate fi ,,citit

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In primul rand, Autismul nu se poate descoperii prin analiza placentei ,nu prin analiza lichidului in care se desvolta bebeul si nu in nici o alta analiza inclusiv genetica.

In al doilea rand, nu toti Autistii (asa se zice?) se nasc asa si in procent anumit se nasc absolut normali si devin Autistii in primii 5 ani a lor.

In al treilea rand, nu toti Autistii sufera de acelas grad de autism,

In al patrulea rand, azi nu sunt mai multi Autisti decat in trecut. Singurul lucru care s-a schimbat intre timp este ca azi se depisteaza mai usor si acei Autisti usor care in trecut erau crezuti ca asta-i firea lor.

In al cincilea rand, in general,Autistii nu sunt inapoiati ci exact invers. Sunt foarte meticulosi,uneori se cred obsesivi,si au talente care nu se gasesc la copii normali ca de exemplu la desent,la muzica sau alte subiecte inclusiv matematica,fizica , istoria si altele. In lume sunt recunoscuti si profesori la universitate care erau de fapt Autisti de grad mic.

In al cincilea rand,Dumnezeule, pana unde sa ajunga prostia de a trata Autismul cu zeama de porumb si alte baliverne ? Nu se intelege ca oameni fara inima vor sa mulga pe inocentii parinti ,sa le vanda cai verzi pe pereti numai sa reuseasca sa leia cat mai multi bani pentru nimica?

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Controalele de depistare a sindromului Down la feți duc în Islanda la avortarea în proporție de 100% a celor diagnosticați pozitiv.

 

 

http://evz.ro/hitler-ar-fi-invidios-islanda-omoara-toti-copiii-cu-sindrom-down.html

 

 

Nu sint parte din EU aceasta natiune insulara si procedeaza cum vor dar nu vor sa se puna cu bolnavi in acele conditii geroase si precis au dreptate ca si animalele lasa sa piara puii nedezvoltati pentru a se intretine si ei au o viata aproape de animale, traiesc din vanat si pescuit.  Activitati de oameni perfect sanatosi altfel sint mancati de vanat.   Viata asta este un circuit intern de schimb de materiale, aproape magic... eu mananc somonul iar ursul polar pe mine ca am gust mai bun decat vre-o mortaciune lasat de vulturi  :haha:

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×