Sari la conținut
Forum Roportal
Black velvet

Un gest de cruzime extrem de socant

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Va inteleg indignarea, dar haideti, va rog mult, sa nu promovam violenta. I-as face si eu tot ce scrieti voi aici sau chiar mai mult, ca urasc din tot sufletul oamenii care abuzeaza animalele, insa nu rezolvam nimic.

E un caz grav, foarte grav, dar am vazut orori si mai mari, cum nici nu va puteti imagina.

Pe vremuri nu as fi permis asemenea topice pe forum, dar daca nu le dezbatem, unii mai naivi asa, raman cu senzatia ca pamantul este un fel de rai locuit de ingeri bipezi. Asa ca il las, insa, VA ROG, haideti sa postam mesaje decente.

 

 

Diferenta dintre om si fiara? E mare! Am vazut o leoaica ce a adoptat un pui de antilopa. Il spala, nu se misca de langa el. Din nefercire, nu l-a putut apara de leul dominant al haitei, insa ea ar fi vrut sa ii fie mamica. Femeile, in schimb, isi abandoneaza copiii la ghena, in pungi legate fedeles, sa fie sigure ca nu o iau la sanatoasa de acolo.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un vânător de elefanţi a fost ucis de un elefant pe care îl vâna

 

 

Vânătorul Ian Gibson, din Zimbabwe, a fost ucis, săptămâna trecută, de un elefant tânăr, după ce bărbatul îl urmărise cinci ore pe pachiderm; totul s-a întâmplat în cadrul unei expediţii vânătoreşti pentru un client american.

Vânătorul avea 55 de ani s-ar fi apropiat de elefant ca să îi măsoare şi analizeze colţii de fildeş, când clientul său (americanul venit la vânătoare) se oprise să se odihnească puţin. Când s-a apropiat la 50 – 100 de metri de elefant, acesta a pornit la atac (era într-o stare agresivă cauzată de faptul că era în perioada de împerechere). Gibson a tras un foc în direcţia elefantului, dar aceasta l-a călcat în picioare şi l-a ucis, supravieţuind glonţului.

Comunitatea vânătorilor din Africa susţine că Gibson era un “împătimit apărător al naturii”, care ar fi luptat pentru conservarea ei, însă mai mulţi activişti pentru drepturile animalelor au “celebrat” moartea aceastuia, numind-o “justiţie poetică”. Expediţiile vânătoreşti (safari-uri) sunt un fapt comun în Africa şi elefanţii (dar şi alte animale) le cad adeseori victime.

 

https://www.totb.ro/un-vanator-de-elefanti-a-fost-ucis-de-un-elefant-pe-care-il-vana/

 

 

Theunis Botha, un vânător în vârstă de 51 de ani, a murit strivit de un elefant în timpul unei partide de vânătoare în Zimbabwe.
 

Bărbatul se alfa la vânătoare într-un parc naţional din Zimbabwe alături de un grup de profesionişti. Din păcate, aceştia au fost luaţi prin surprindere de trei elefenati, în care au început să tragă imediat cum i-au zărit.

Vănătorul de 51 de ani a fost prins cu trompa unui alt elefant venit din altă direcţie. Unul dintre vânători a reuşit să împuşte mortal animalul, dar acesta a cazaut peste Theunis, strivindu-l.

Bărbatul avea cinci copii şi era specialist în vânătoarea de leoparzi.

În urmă cu o luna, un bun prieten de-al său, şi el vânător, a fost ucis de crocodili. Scott van Zyl a dispărut în luna aprilie, iar în timpul căutărilor sale au fost ucişi doi crocodili. În urma testelor ADN s-a dovedit că cele două reptile s-au hrănit cu el.    :yam: 

 

http://evz.ro/vanator-strivit-de-elefant.html

  :clapping: 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×