Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Duşmanii din saltele

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Monday, 22 April 2013

 

 

Ştii pe ce dormi?

 

DUŞMANII DIN SALTELE

 

Autor: Roxana Roseti

 

 

Se spune că sunt milioane, microscopici şi nedespărţiţi de omul modern. Marea majoritate a populaţiei lumii ignoră această problemă, care se pare că este destul de gravă.

 

Le place

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca stam sa analizam tot, nici nu mai mancam pentru ca cine stie ce chimicale pun astia in legume, ca sa creasca mai mari, mai frumoase, mai durabile. Dar, ca in cazul legumelor bio, asa sunt si saltele care previn o lunga perioada de timp aparitia acestor "dusmani". Acum 3 luni mi-am schimbat salteaua si stiu, pentru ca am avut acelasi stres: sa fie buna pentru spate, sa nu mucegaiasca, sa fie si de iarna si de vara, etc. Pana la urma am luat de expert-saltele.ro tocmai pentru ca descriau concret din ce sunt facute saltelele, ce proprietati au, etc. Bine, recunosc, m-a convins si transportul gratuit. In sfarsit, ce vreau sa spun este ca daca vei cauta cu atentie, vei gasi saltele tratate anti-acarieni si anti-mucegai. Pe urma, sunt tot felul de saltele facute din spume speciale, care lasa saltelele sa respire. A mea e din Eliosoft. La inceput nu am crezut in spuma asta magnifica, dar am dat un search pe google si am vazut ca este pe bune treaba, spuma are nu stiu ce microcelule deschise ce permit aerisirea saltelei. Concluzia este ca nu trebuie sa facem din tantar armasar. Avem internetul de partea noastra, care ne ajuta sa ne documentam si sa alegem produse bune, care ne feresc de "dusmanii" (tare haios titlul) din saltea.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Schimbarea cearceafurilor o data pe saptamana in apa fierbinte nu este destul.Sub cearceaf trebuie sa se afle un ceaceaf impermiabil,cum s-a scris insa salteaua trebuie curatata cu un aspirator care este conceput pentru asa o curatare. Se numeste aspirator anti-alergic si se poate gasi in diferite versii in diferite modele.

Acest aspirator este recomandat si pentru curatatul parului care cade la pisici si caini. Cand la o pisica sau un caine cade parul blanii,nu-i cade numai parul care se poate vedea ci si par microscopic care omul nu-l poate vedea. Acest par microscopic este un alrgen de "prima calitate impreuna cu acarile microscopice din patul nostru dar si de pe fotolile si chiar covoarele.

 

Aceste aspiratoare sunt in special puternice si aerul care iese din aspirator trece printr-un filtru special,HEPY care permite numai aerului curat sa iasa din aspirator.Toate impuritatile microscopice raman la filtru.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Unii n-au auzit de asa ceva si totusi nu sint alergici la nimic. Eu ma feresc sa doarma altcineva in patul meu ca de dusmanii mei ma feresc usor!!! La un musafir de departe ma refer, care doarme la mine si trebuie sa-i dau camera ca in birou n-am pat. Nu oricine vrea sa stea la hotel desi eu platesc dar cei din Romania sau Europa nu vor sa stea singuri si asta este eveniment de cumparat saltea noua dupa ce au plecat. Mie nu mi-e de micro animale, mai mult am treaba cu ce au lasat musafirii in pat ... ce de surprize am avut, nu-mi venea sa cred.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×