Sari la conținut
Forum Roportal
Sicilia`

Ce dracu' vrea asta de la mine?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

La ora asta ma framanta o mini-dilema.

Acum aproape 5 ani am cunoscut un tip pe un site de socializare. El locuieste la vreo 40 de kilometri de mine, am vorbit ceva, ne-am placut, ne-am vazut, ne-am placut iarasi si ne-am propus sa ne intalnim. Fix inainte sa ne intalnim el a bagat o vrajeala ca e bolnav sau ceva de genul si ca nu poate sa ne intalnim. M-am enervat la vremea respectiva, dar am zis ca-i case closed pentru mine.

Dupa vreo cateva luni imi suna telefonul. Raspund... canci, era el. Din vorbe, lapte si miere, ma rog, iluzia "virtualului". A spus iar ca sa ne intalnim, iar eu, din varii motive, am zis nu.

Dupa alte cateva luni merg la o petrecere si cand colo, cine intra in vorba cu mine, el! La vremea respectiva, nu mi se parea chiar indezirabil, din contra, chiar. :P N-a fost nimic intre noi, dar ca sa fiu sincera, atunci n-as fi spus nu, insa a fost ceva ce a lipsit din partea lui si asa ca nu s-a intamplat nimic.

Faza e ca in toti acesti cinci ani, periodic, cam la 2-3 luni, vorbim la telefon, am ajuns sa vorbim vrute si aproape nevrute. De fapt, e cate un prototip, vorbim vreo 5-6 zile la rand si dupa aceea unul dintre noi se enerveaza, cel mai adesea eu, si dupa aia iar pauza.

El a vrut ulterior de mai multe ori sa ne intalnim, insa motivul pentru care nu s-a intamplat asta din nou este ca fie 'am si eu orgoliul meu', fie eram ocupata cu alte treburi. :D

Eu nu-l consider prieten, el cica da pe mine (vrajeala). Faza e ca daca el ar fi vrut cu adevarat sa se intample ceva intre noi, s-ar fi intamplat. La fel cum daca ar fi urmarit altceva (acum vreo doi ani m-a socat trimitandu-mi poze cu mine pe strada sau in diferite locuri publice), in tot timpul asta banuiesc ca ar fi facut ceva. Nu am facut schimb de informatii foarte personale, nici nu a incercat sa fie indiscret - la un moment dat ma gandeam ca vrea sa ajunga sa ma santajeze, sau ceva de genul asta. :blink:

Pana sa mi se redeschida portile imparatiei roportal am avut destule seri cand i-am raspuns la telefon, si desi au fost momente cand l-am ironizat si l-am luat in balon la greu, ba a mai avut si momente cand a cedat nervos :cry:, vad ca tot incearca sa ma mai sune.

Asadar, tinand cont ca daca ar fi vrut sa ma aiba, m-ar fi avut, ce dracu' ar putea sa vrea asta de la mine?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poate nimic..

Tre' sa recunosc ca m-am gandit si eu la asta, insa insistenta (cand nu-i raspund, insista mai multe zile la rand) si faptul ca "dureaza" de atata timp ma pun oleaca pe ganduri. :focus:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aaa, am uitat sa precizez ca de-a lungul timpului a spus ca are iubita. Ba chiar ca le-a si schimbat.

 

Poate are unele probleme... astfel incat cauta numai companie din partea femeilor :)

Ce fel de probleme?

El zice ca are amici, ca se duce, ca face, ca drege.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asadar, tinand cont ca daca ar fi vrut sa ma aiba, m-ar fi avut, ce dracu' ar putea sa vrea asta de la mine?

SEX.

 

Ce fel de probleme?

Cu capul. Sau cu ambele capete.

Editat de Blues
Edit ce se vede. Nu mai scrie cu stelute, tot vulgar ramane.
  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pot fi probleme de natura psihica sau fizica astfel incat atunci cand nu e fata in fata cu o persoana in mod special de sex opus pare o persoana normala ( pe internet sau la telefon) dar cand vine vorba sa discute fata in fata poate fi timid si are unele retineri desi uneori nu iti dai seama. Daca are probleme de natura fizica iti dai seama ca nu le impartaseste cu o persoana in care nu are incredere deplina. Desigur poate ca nici una din cele enumerate sa nu fie valabile si sa fie o persoana fluturatica etc numai tu iti poti da seama. Dar m-ai facut curios la faza cu pozele... te-a cautat pe internet adica le aveai postate undeva si cu ajutorul emailului le-a gasit sau le-a facut el personal???

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

SEX

 

Asadar, tinand cont ca daca ar fi vrut sa ma aiba, m-ar fi avut

 

 

:doh:

Si vorbeste mai frumos, ce naiba ai, parca a dat strechea in tine. :doh:

Editat de Blues
Edit citat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×