Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Alex1988hd

Prietenia in zodiac

Rate this topic

Recommended Posts

Salut,

 

Am gasit un articol foarte misto, haios si interesant in acelasi timp si anume "Prietenia in zodiac". Nu pot sa postez tot articolul dupa cum spune site-ul de unde preiau acest articol, insa voi pune sursa si cei interesati pot citi in continuare pe site-ul sursei:

 

Orice om e valoros, orice om e important. Fiecare zodie are punctele ei forte si slabe. Nu cauta compasiune din partea Scorpionului, in cazul cel mai bun el nu te va intelege, iar in cazul cel mai rau – va inceta sa te respecte.

 

Incarca-l mai bine cu mormanul tau de probleme, pe care el le va rezolva cu usurinta, fara sa-si dea seama de asta (pentru ca intotdeauna are multe probleme si le rezolva rapid) si mergi sa te plangi in bratele Racului.

 

Apropo, poti sa-i dai Scorpionului.....

 

sursa: Urania. Articol: http://www.horoscopurania.ro/articole-astrologie/prietenia-in-zodiac.html. Sper sa gasiti interesant acest articol. Mie mi s-a potrivit de minune. Astept reactii...adica daca si voua vi se pare interesant

Edited by Alex1988hd
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Descrierea este bună,dar se adresează unui cititor neutru,care să nu aibă inafecţiuni instante..

Fiecare zodie are afinităţi şi repulsii inconştiente(femeile simt asta cel mai bine)Dacă prezinţi unei femei taur un bărbat scorpion,nu garantez pentru tine..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×