Sari la conținut
Forum Roportal
Aseneth

Horoscopul faraonilor

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Horoscopul Faraonilor

Unul dintre cele mai interesante si fascinante horoscoape antice, bazat pe existenta a 12 zodii mitice puternice si impresionante care influenteaza decisiv destinul unui grup de persoane nascute intr-o anumita perioada de timp.

Zodia faraonica Thoth (29 august – 27 septembrie)

Thoth este zeul intelepciunii, al informatiei si al invatarii, iar vechii egipeteni il percepeau drept cel care a adus scrisul pe lume. O zeitate foarte importanta in panteonul grecesc, Thoth este infatisat adesea ca un barbat avand capul unui ibis sau al unui babuin, animale considerate sacre. Cei nascuti sub semnul lui Thoth sunt persoane capabile si descurcarete, apte pentru a rezolva orice problema, indiferent de gradul ei de dificultate. Ai un sistem de gandire critic si o mare capacitate de organizare. Nu se pierd in detalii si acorda importanta felului in care se prezinta in lume. Pun mare pret pe originalitate in general. Sunt totodata impulsivi si impetuosi si comit greseli adesea din cauza lipsei de prudenta.

Zodia faraonica Horus (28 septembrie – 27 octombrie)

Despre Horus se spunea ca reprezinta cerul insusi, insa in nesfarsitul sau cuprindea si soarele stralucitor si luna. Cei nascuti sub semnul lui Horus sunt persoane curajoase, pline de avant si indrazneala. Asumarea de riscuri nu ii sperie deloc si nici nu se feresc de potentialele pericole. Ar fi dispusi sa mearga pana in panzele albe si sa se sacrifice pe ei insisi pentru a iesi cu fruntea sus intr-o chestiune de onoare. Nu se bazeaza pe ceilalti si stiu ce trebuie sa faca pentru a obtine ce isi doresc. De obicei isi doresc ceea ce este mai bun. Isi gasesc motivatia in ei insisi si, optimisti din fire, nu se lasa niciodata demoralizati. Au insa asteptari nerealiste de la viata si uneori le lipseste spiritul practic.

Zodia faraonica Wadget (28 octombrie – 26 noiembrie)

Wadget este zeitatea cobrei roiale, simbol al cunoasterii si al nobletii. Cei nascuti sub semnul lui Wadget sunt persoane rationale si prudente. Ambitia ii ghideaza catre realizarea de lucruri marete. Sunt atasati de tot ceea ce inseamna familie, iar valorile familiale au o importanta primordiala pentru ei. Onestitatea si firea lor generoasa – iata doua calitati pentru care sunt apreciati de ceilalti. Au opinii pertinente care sunt ascultate cu atentie si prin care reusesc sa se impuna intr-un grup. In acelasi timp, au tendinta de a fi pesimisti si suspiciosi. Din cauza propriei mandri intampina dificultati in a interactiona si a socializa cu ceilalti.

 

Zodia faraonica SEKHMET (27 noiembrie – 26 decembrie)

SEKHMET este zeita razboiului si a rivalitatii, dar si zeita vindecatoare a Egiptului de sus. Este adesea infatisata ca avand trupul unei leoaice, un animal feroce pe care vechii egipteni il admirau pentru abilitatile sale de pradator. Cei nascuti sub semnul lui Sekhmet sunt persoane pozitive, care au tendinta de a vedea in general partea plina a paharului. Sunt inzestrati cu inteligenta, agilitate, energie, dar au si o fire plina de imaginatie. Totodata, sunt plurivalenti si gasesc satisfactie in mai multe domenii ale vietii. Sunt critici si combativi si se lasa angrenati de buna voie si pentru propria placere in polemici diverse. Au viziuni exceptionale si o mentalitate stralucita. Se pot adapta fara dificultate oricaror circumstante. Sunt artagosi si au o fire iute. Se enerveaza din nimic si, impetuosi din fire, se iau la harta cu usurinta. Le lipseste autocontrolul, iar nerabdarea ii impiedica uneori sa-si duca la bun sfarsit un obiectiv.

 

Zodia faraonica SPHINX (27 decembrie – 25 ianuarie)

Sfinxul este gardianul comorii si are trupul unui leu si capul unui barbat, putand insa lua forma oricarei fiinte. Putem spune ca cei nascuti sub semnul Sphinxului au intr-un fel o personalitate duala. Desi in exterior vor sa para veseli, sociabili si lipsiti de griji, in realitate sunt de fapt seriosi, profunzi si sensibili. Chiar daca le vine greu, lasa impresia ca se adapteaza cu usurinta oricarei situati. Sunt ageri si perspicace si au invatat ce inseamna autodisciplina. Merg adeseori pe mana ei. Sunt extrem de sensibili si atrasi de tot ceea ce inseamna amanunt si detaliu. Uneori insa, au tendinta de a judeca gresit si se arata a fi inflexibili si de neinduplecat.

 

Zodia faraonica SHU (26 ianuarie – 24 februarie)

Shu este zeul aerului si personifica atat lumina soarelui, cat si puterea vantului. Cei nascuti sub semnul lui Shu au o creativitate uimitoare si sunt inzestrati de multe ori cu talente deosebite. De regula, cand reusesc sa atinga potentialul maxim al propriului talent, ating si succesul. Sunt insa tematori din fire si adesea, din cauza ezitarilor lor, rateaza multe oportunitati. Sunt perfectionisti si le frica sa nu dea gres si sa esueze. Au coloana vertebrala, scrupule si principii de viata frumoase. Umorul lor este fin, gustat de cei din jur.

 

Zodia faraonica ISIS (25 februarie – 26 martie)

Isis era zeita disciplinei in Egiptul antic, intruchipand mama si sotia ideala. In acelasi timp insa, Isis era perceputa si ca patroana a naturii si a magiei, apropiata de sufletul sclavilor, al mestesugarilor si al pacatosilor. Ea asculta insa si rugaciunile celor bogati si sus pusi. Cei nascuti sub semnul lui Isis au o intuitie bine dezvoltata si dezvolta relatii frumoase cu cei din jur bazandu-se pe aceasta calitate a lor. Au o fire activa si dinamica. Sunt deschisi si nu ezita sa priveasca lucrurile din mai multe perspective si unghiuri. Au incredere in ei insisi si ceilalti ii gasesc la randul lor a fi niste persoane de incredere. Sunt directi si isi expun gandurile intr-un mod direct, insa indulcindu-le prin prisma umorului. Dau insa inapoi atunci cand situatiile se complica si au tendinta de a zabovi prea mult asupra unor ganduri si idei, prinzandu-se in panza lor.

Zodia faraonica OSIRIS (27 martie – 28 aprilie)

Osiris este zeul lumii subpamantene si a mortilor si este infatisat adesea ca avand pielea verde, simbol al renasterii si al unei vieti noi. Cei nascuti sub semnul lui Osiris au o fire contradictorie si sunt plini de paradox emotional. Din aceasta cauza, au tendinta de a fi neintelesi sau prost intelesi de catre cei din jur. De regula, sunt oamenii initiativelor si nu se dau in laturi in a intreprinde lucruri noi, inedite. Isteti si plini de forta si avant, stiu sa profite de ocazii si oportunitati, beneficiind de pe urma lor. Un mare dezavantaj al personalitatii lor este acela ocolesc responsabilitatile.

 

Zodia faraonica AMUN (26 aprilie – 25 mai)

Amun este zeul creatiei si al genezei, cel care a pus bazele lumii. Cei nascuti sub semnul lui Amun au o personalitate puternica si o vointa pe masura. Sunt aspri, curajosi, siguri pe ei, hotarati si au capacitatea de a conduce. Cei din jur doresc sa se lase ghidati de ei gratie opiniilor lor pertinente, juste si realiste. Nu se dau batuti cu usurinta si nu vor niciodata sa-si recunoasca lor insisi infrangerea. Pot fi niste conducatori excelenti, dar exigenti. Au tendinta de a-i suprasolicita pe acei aflati in subordinea lor. Trebuie sa-si tina in control intoleranta si sa fie mai permisivi.

 

Zodia faraonica HATHOR (26 mai – 24 iunie)

Hathor este zeita antica a Pamantului si a cerului, ea reprezentand totodata fericirea, femininul, fericirea. Aceasta zeita este asociata si cu dragostea intensa si pasiunea. Cei nascuti sub semnul acestei zeitati feminine sunt persoane emotionale si expresive. Au un sarm aparte si exercita fascinatie asupra celor din jur. Au tendinta insa de a trece repede de la o stare la alta si oscileaza intre optimism si pesimism, intre fericire si depresie. Starile lor emotionale sunt duse la extreme. Stiu insa sa guste viata din plin, cu bune, cu rele, asa cum este ea. Chiar daca au un suflet generos si se sacrifica pe sine pentru binele celor dragi, sunt irascibili deseori. Sentimentele lor pot trece la extreme, iar dragostea puternica pe care o simt se poate transforma in ura, gelozie sau invidie.

Zodia faraonica PHOENIX (25 iunie – 24 iulie)

Phoenix este pasarea mortii si a vietii, pasarea resurectiei si a sperantei. Cei nascuti sub influenta zodiei Phoenix sunt persoane optimiste, pozitive, cu o mare incredere in oameni si in posibilitati. Nu se dau batuti si au abilitatea de a scoate frumos din urat, de a scoate bani din piatra seaca, de a renaste atunci cand nimeni nu le mai da nicio sansa. Ei scot la lumina partea buna din ceilalti si ii determina si pe ceilalti sa fie pozitivi si optimisti. In acelasi timp, sunt firi solitare si introvertite, dar si visatoare.

 

Zodia faraonica ANUBIS (25 iulie – 28 august)

Anubis este pazitorul lumii subterane, cel pe jumatate om, pe jumatate sacal. Cei nascuti sub semnul lui Anubis stiu ce vor, ce pot, cum sunt si au mare incredere in ei insisi si in propriile puteri si abilitati. Hotararea si determinarea reprezinta punctele lor forte. Degaja incredere in sine, iar abilitatea lor de a tine lucrurile sub control intotdeauna ii face sa fie priviti cu respect si admiratie de ceilalti. Sunt perseverenti, constanti in ceea ce fac si, in ciuda caracterului lor aspru, au un suflet intelegator si iubitor. Nu se dau batuti atunci cand vine vorba de a-si face inteles punctul de vedere.

Editat de Fugi
  • Upvote 9

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt Isis si nu mi se potriveste,

Dupa horoscopul egiptean traditional, eram Osiris si acela mi se potrivea in mare masura

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×