Jump to content
Forum Roportal
Amarena

Zodiacul evreiesc

Recommended Posts

Zodiacul Evreiesc este un zodiac vechi care se calculeaza in functie de luna in care sunteti nascut, diferit pentru femei si barbati, este anual si totodata general.

 

Ianuarie pentru Femei

Sunt vesele, amiabile, simpatice, constante in prieteniile lor si sincere. Sunt dotate cu un caracter bun, sunt calme, au energie si ordine in idei. Iubesc distractiile si placerile, dar stiu totusi sa se pastreze serioase.

 

Ianuarie pentru Barbati

Sunt vioi, sprinteni, amiabili si afectuosi. Au inteligenta solida, judecata buna, cultiva stiinta, se ocupa de politica dar au caracter dezinteresat. Stiu sa-si pastreze sangele rece, sa fie calmi in acte si in cuvinte. Sunt prieteni devotati. Iubesc gloria.

 

Februarie pentru Femei

Sunt de o frumusete remarcabila. Judecata lor este buna. Au o inteligenta excelenta atata timp cat nu se lasa coplesite de sentimentul emotiei. Credincioase si constante in prietenie si dragoste, sunt sotii model.

 

Februarie pentru Barbati

Au caracter schimbator si sunt impresionabili. Iubesc misterul, sunt spirituali, entuziasti, indrazneti, jucatori nu in dorinta de castig ci in setea de necunoscut si neprevazut. Ambitiosi, pasionali, dar nehotarati in dorinte. Increzatori si naivi, capabili de sentimente delicate, serviabili si simpatici. Saraci in tinerete si cheltuitori cand au bani.

 

Martie pentru Femei

Au figura larga, inteligenta; serioase, caracter energic, judecata buna, stiu sa comande, sa-si conduca treburile de o maniera practica, dar sunt adesea violente. Cu toate aceste trasaturi, care influenteaza linistea caminului, au inima buna si sunt sotii credincioase si devotate.

 

Martie pentru Barbati

Sunt brusti, violenti, uneori brutali, independenti, nu destul de sociabili, mai ales catre apusul vietii. Inteligenti, sistematici in felul de a gandi, au sentimente prea idealiste. Privesc partea solida si pozitiva a lucrurilor. Laboriosi si metodici, stiu sa comande si reusesc in afaceri.

 

Aprilie pentru Femei

Sunt dragute, cu obrazul oval si prelungit, pielea mata, forme rotunde, temperament usor flegmatic. Sunt cochete, curioase, iubesc traiul luxos, placerile, omagiile si micile atentii. Capricioase, foarte susceptibile, dar deloc dezapreciabile.

 

Aprilie pentru Barbati

Au caracter nervos, viu, irascibil si mult amor propriu; dotati cu temperament pasional, iubesc placerile; sunt dornici de libertate. Sunt buni la vorba dar nu se socot angajati in promisiunile pe care le fac. Foarte studiosi, iubesc stiintele si filosofia. Sunt oameni de actiune si de progres, cauta intotdeauna sa fie in frunte, sa conduca. Vointa activa, intreprizatori, nu poseda ratiune, reci si precauti, impulsivi, au hotarari bune si actioneaza dupa initiativa lor.

 

Mai pentru Femei

Sunt frumoase, bine facute, iubitoare, blande si sensibile, fara pretentii, simpatice. Au inima buna, sunt gratioase in maniere. Abile in viata practica, energie slaba, neglijente la menaj.

 

Mai pentru Barbati

Au caracter viu, impresionabili si versati, afectuosi, sentimentali, delicati, manierati, isi fac multi prieteni si le raman credinciosi. Serviabili, inteligenti si inventivi, asimiland cu usurinta. Spirituali, iubesc literatura si tot ce e rafinat, stiu sa-si conduca trairile cu o abilitate care nu exclude o oarecare doza de siretenie.

 

Iunie pentru Femei

Sunt simpatice, cu tenul mat, pielea moale, formele rotunjite si figuara ovala, nasul scurt si gura mica. Extrem de sensibile, capricioase, susceptibile si uneori foarte dificile. Foarte iubitoare, cochete, cu maniere gratioase care fac sa placa mult, ele sunt lacome si mincinoase. Aerul lor discret nu le impiedica sa vada partea pozitiva a vietii. Active, laborioase, capabile de acte energice.

 

Iunie pentru Barbati

Sunt inteligenti, predispusi spre lucruri frumoase, maturi, pasionali si sensibili. Privesc prea mult la partea emotionala a vietii si sunt in permanenta in cautare de senzatii noi. Iubesc confortul, placerile si intr-un contrast frecvent au instinctul economiei, uneori fiind chiar avari. Sunt senzuali, certareti, asculta mai mult de fantezia de cat de ratiunea lor. Atasati de caminul lor si de familie din capriciu. Cand reusesc sa-si stapaneasca indolenta naturala, sunt tenaci, perseverenti, rabdatori. Cu toate acestea rar reusesc sa se imbogateasca.

 

Iulie pentru Femei

Sunt frumoase, iubitoare si iubite, dar inima lor se pierde adesea; curajoase, indraznete, cu caracter viu si rabdator. Inima buna si miloasa, sunt sincere si au idei nobile.

 

Iulie pentru Barbati

Sunt mandri, orgoliosi, curajosi. Mare noblete a sentimentelor, sinceri si loiali, inima mare si generoasa. Inteligenta ponderata, pozitivi, energici si intreprinzatori. Reusesc in viata.

 

August pentru Femei

Au ochi blanzi si luminosi, trasaturi regulate. Sunt timide, blande, binevoitoare, devotate. Se marita tinere, au copii frumosi, sunt mame exceptionale. Iubesc calmul si linistea. Nu foarte inteligente. Cad usor in melancolie si nu gasesc fericirea pe care pe care o merita calitatile si sentimentele lor frumoase.

 

August pentru Barbati

Au trupul bine facut si fizionamia deschisa. Iubesc tot ce e frumos si stralucitor. Sunt veseli, spirituali si istorici. Temperament afectuos si pasionant. Au succes la sexul slab si sunt facuti pentru viata de camin. Desi discreti si timizi, caracterul lor este susceptibil si irascibil, se lasa usor amagiti. Muncitori, nu au curaj si initiativa, dar reusesc in viata.

 

Septembrie pentru Femei

Sunt vesele, timide si amabile, sentimentale si afectuase. Vocea lor e blanda, manierele gratioase, le place sa fie complimentate, cauta sa placa si au multi admiratori. Caracterul susceptibil, dar nu stiu sa pastreze ranchiuna. Sunt bune femei de interior cu singurul pacat ca sunt cam cheltuitoare.

 

Septembrie pentru Barbati

Sunt amabili, simpatici, au maniere distinse, dar nu prea isi tin promisiunile. Adora complimentele, mare amor propriu, inainte de a se hotari obisnuiesc sa cantareasca pro si contra. Prudenti, ezitanti, foarte dezvoltati spiritual, critici. Putin creduli si putin sceptici. Judecata echilibrata. Sunt rabdatori, au simtul practic si gustul ordinii.

 

Octombrie pentru Femei

Au o inteligenta in continua miscare, astfel ca mint cu extrema usurinta. Exaltarea lor frecventa le duce adesea la misticism. In general le place foarte mult cochetaria si sunt foarte atragatoare. Au maini abile dar foarte putin muncitoare. Iubesc banii si ar face orice sa-i obtina. Cu varsta devin melancolice si rele. Capabile de munca intelectuala.

 

Octombrie pentru Barbati

Sunt inteligenti, plac prin manierele lor amiabile. Indrazneti si prudenti in acelasi timp, stiu sa-si ascunda gandurile. Foarte independenti in idei si moralitate. Nu au scrupule cand vor sa-si respecte angajamentele. Singuratatea si viata ii fac taciturni si mohorati.

 

Noiembrie pentru Femei

Au spiritul liber si nelinistit, cutezatoare si curajoase, usor sceptice. Cu toate acestea sunt timide, impresionabile. Aprinse, independente si oricand gata de revolta, au un caracter dificil. Ele sunt femeile datoriei, ascultatoare cand sunt intelese. Iubesc munca si sunt active.

 

Noiembrie pentru Barbati

Au temperament riguros, sunt activi si entuziasti. Iubesc sportul si exercitiile fizice. La cei mai avansati nevoia de miscare se transforma in activitate stiintifica sau exploatare de orice fel. Sociabili, constanti in prietenie, mult amor propriu, tendinta de independenta. Tenaci, muncitori, in acelasi timp intreprinzatori si prudenti.

 

Decembrie pentru Femei

Frumoase, bine facute, au in general viata lunga. Cochete, usuratice, capricioase, sensibile, senzuale. Timide in tinerete, ele devin mai tarziu orgolioase, indraznete, intrigante, stiind sa se conduca cu multa dibacie. In casnicie generoase, dar se silesc sa nu se tradeze.

 

Decembrie pentru Barbati

Pozitivi, ambitiosi, gata de orice pentru a parveni. Se servesc uneori de proiecte nedelicate, nu sunt capabili de conceptii inalte, umflati de importanta ce si-o atribuie. Gravitatea lor e superficiala caci nu neglijeaza nimic pentru a-si satisface pasiunile. Sunt irascibili, stiu sa se adapteze prin prudenta, siretenie, suplete. Au tact, sunt studiosi.

(zodiac24)

Edited by Amarena
  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai pentru Femei

Sunt frumoase, bine facute, iubitoare, blande si sensibile, fara pretentii, simpatice. Au inima buna, sunt gratioase in maniere. Abile in viata practica, energie slaba, neglijente la menaj.

 

Nu sunt blanda, nici sensibila, am o gramada de pretentii care mai de care mai nerusinate, am o tona de energie, la menaj am tendinte compulsive-obsesive iar la capitolul gratie sunt cam tom boy. :lol:

 

In schimb sunt simpatica, nu crapa oglinda cand ma uit in ea, sunt iubitoare, am inima buna (cu cine merita) si estem foarte abila in viata practica.

 

PS: Ce inseamna "bine facuta" ? :rot:

Edited by Naeema
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce inseamna "bine facuta"?

 

Atractiv, sexy, foxy, fara defecte vizibile, nu pitica sau uriasa la statura, tocmai buna de supermodel ...

 

 

Ianuarie pentru Femei

 

Sunt vesele, amiabile, simpatice, constante in prieteniile lor si sincere. Sunt dotate cu un caracter bun, sunt calme, au energie si ordine in idei. Iubesc distractiile si placerile, dar stiu totusi sa se pastreze serioase.

 

:doh: Au uitat inca multe caractere al femeii din Januarie dar nu conteaza!

Edited by The Unknown

Share this post


Link to post
Share on other sites

Februarie pentru Femei<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-family: Verdana, Tahoma, Arial, 'Trebuchet MS', sans-serif, Georgia, Courier, 'Times New Roman', serif; line-height: 18px; background-color: rgb(250, 251, 252);">Sunt de o frumusete remarcabila. Judecata lor este buna. Au o inteligenta excelenta atata timp cat nu se lasa coplesite de sentimentul emotiei. Credincioase si constante in prietenie si dragoste, sunt sotii model.<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-family: Verdana, Tahoma, Arial, 'Trebuchet MS', sans-serif, Georgia, Courier, 'Times New Roman', serif; line-height: 18px; background-color: rgb(250, 251, 252);">

toate ca toate pana la sotie model,,,,,aia nu-mi convinecrazy.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

[/size]

 

Eu restul galustelor as inchide ochii si le-as inghiti, dar sa pe-aia cu "energie slaba" nu pot, imi sta-n gat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×