kiki94 0 Report post Posted March 29, 2006 bah! sunt dya si cunosc o persoana de care as vrea sa va cer parerea! am cunoscut-o pe net si nu-i stiu numele adevarat dar ii zice "iisus beat" si e cam asa: -se crede prea destept -are o impresie prea buna adespre el -nu vrea sa vorbeasca cu nimeni in afara de gasca lui -e insuportabil de infumurat -.......................... -......................... :spiteful: -a lot of ce credeti? cum vi se pare? eu il consider n bou! :crazy: Share this post Link to post Share on other sites
OacOac 11 Report post Posted March 29, 2006 Daca e bou ce te mai intereseaza persoana lui? :spiteful: Ori vrei si tu sa intrii in gasca lui? :crazy: Share this post Link to post Share on other sites
Darianna 72 Report post Posted March 29, 2006 bah! sunt dya si cunosc o persoana de care as vrea sa va cer parerea! am cunoscut-o pe net si nu-i stiu numele adevarat dar ii zice "iisus beat" si e cam asa:-se crede prea destept -are o impresie prea buna adespre el -nu vrea sa vorbeasca cu nimeni in afara de gasca lui -e insuportabil de infumurat -.......................... -......................... :spiteful: -a lot of ce credeti? cum vi se pare? eu il consider n bou! :crazy: Bine ai venit, bah! Care e rostul topicului?!?! Share this post Link to post Share on other sites
Shadowdancer 4 Report post Posted March 29, 2006 Cred ca alungarea plictiselii... Sau vorba aia... subiect deschis de kiki. :crazy: Subiect inchis. Click. :spiteful: Share this post Link to post Share on other sites