Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Corina Chiriac a preferat "Strada speranţei"

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

 

La 07.04.2013 la 7:34, romania inedit a spus:

Eu inclin sa cred ca artista Corina Chiriac a fost ajutata de securitate sa defecteze in America de Nord.

Ca si Nadia Comaneci, ca evadarea ei a fost transmisa in direct la TV cum treceau prin porumb in Ungaria "fara sa fie vazuti" 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/suma-pe-care-corina-chiriac-o-incaseaza-la-un-eveniment-artistii-mai-tineri-i-au-luat-fata-cati-bani-castiga-crbl.html

”Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile.   Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie …"

- Cum am mai spus, foarte putini din Romania au simtul banului, valoarea acestuia si folosirea "sanatoasa" al finantelor proprii!!!

"Chiar dacă a bucurat sufletele românilor cu muzica ei, aceasta a ajuns să trăiască cu frica zilei de mâine.  Artista are o pensie mediocră după 50 de ani în luma reflectoarelor."

Margareta Paslaru a fost desteapta, s-a dus la facultate a invatat sa devina ceva in America, a lucrat si acum are pensie americana si n-are treaba!!!   

Putea sa faca si ea daca statea maritata, ar fi primit pensia al cui era mai mare, al sotului sau al ei, asa-i in State Legea.   Unde's communistii de altadata???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"„Mesajul pe care am vrut să-l transmit prin cartea mea, pentru care am stat opt luni în casă să o scriu, și mă bucur că s-a publicat, e un mesaj prin care încurajez pe toată lumea să creadă în Dumnezeu și să înțeleagă că bunul Dumnezeu ne-a dat și nouă o viață veșnică."

https://www.cancan.ro/la-73-de-ani-corina-chiriac-a-oferit-un-interviu-tulburator-pentru-cancan-ro-nimeni-nu-se-gandeste-la-moarte-dar-asta-ma-bucura-20852442

Chiar de asemenea mesaje avem nevoie tocmai de la ea care si-a facut de cap cu cine a vrut ca avea voie de la PCR si alti tovarasi sa-si faca "damblalele" ca si anamariaprodan, iar acum vrea sa ne pocaiasca, se crede o zeita sau ce??? ... ca se simte singura.   Daca nu vrea sa fie intr-o relatie umana decat pe orizontala, asa se intampla si pe Strada Sperantei.   Mai da bani cineva pe carti din astea in Romania???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

corina-chiriac-1.jpg?resize=300%2C300&ssl=1  Ajunsă la vârsta de 72 de ani, Corina Chiriac are o pensie forte mică.

Ajungea mai bine daca ramanea in State, macar primea o pensie decenta si pe urma se muta inapoi, cum au facut multi!!!

https://www.bzi.ro/corina-chiriac-are-o-pensie-foarte-mica-artista-traieste-cu-grija-zilei-de-maine-4379626?utm_source=evz-ro&utm_medium=website&utm_campaign=cross

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×