Carmmy 0 Raportează post Postat Martie 28, 2013 e o dilema existentiala pentru tine asta, nu? :lol: sunt informatii pe net cate vrei despre zaharul brun. Nu e nevoie sa intrebi ca disperata pe atatea forumuri.. intelegi. Si noi nu ne-am nascut ieri, cel putin unii dintre noi. Daca te-a deranjat intrebarea, nu imi raspunde... Si dupa cum sustii chiar tu, pe net nu intotdeauna gasesti informatii corecte si chiar voiam sa stiu niste pareri de la oameni, nu de la masinarii... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Darianna 73 Raportează post Postat Martie 28, 2013 Aoleeeoo, ce-aveti? Va rog eu mult, dati raspunsuri la intrebarile topicului. Daca vreti. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15043 Raportează post Postat Martie 28, 2013 In anumite locuri, merge numai zahar colorat, dar in cafea sau alte bauturi NU, din cauza gustului, care est foarte placut intr-o crema de prajitura sau glazura pe castane :crazy: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Two 1995 Raportează post Postat Martie 28, 2013 Folosesc zahar brun doar in cafea sau ceai. In rest, la nimic. Si nu consider ca are gust mai bun, pur si simplu nici eu nu stiu de ce il folosesc :crazy: Intre zahar alb si zaharul brun, nu este aproape nicio diferenta, zaharul brun are doar cateva minerale in plus. Ambele sorturi fac la fel de rau dintilor :D Ba este o foarte mare diferenta, intrucat zaharul brun este nerafinat,nu ca cel alb,si nu chinuie asa de mult ficatul cand proceaza zaharul din sange si il transforma in glucoza ca mai apoi sa mearga la pancreas. De ceea doctorii si nutritionisti recomanda sa folosesti zaharul brun. Acum, vorba lu Naeema, exista mai multe feluri de zahar brun, in sensul ca unul este ptr consum zilnic si altul pentru patiserie. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Martie 29, 2013 Da, tot eu am pus la cel cu gogosile :). Dar apoi am descoperit ca pot face chestionar si m-a incantat ideea, ca asa mi-am dat seama ca aflu mai multe pareri... Discutau niste madame in supermarket ca zaharul brun e mai bun si am zis ca o modalitate buna de a afla mai multe pareri este un forum. Nu? Am intelews. Pai Naeema ti-a explicat foarte bine cum e cu diferenta dintre felurile de zahar brun. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Carmmy 0 Raportează post Postat Martie 31, 2013 Am intelews. Pai Naeema ti-a explicat foarte bine cum e cu diferenta dintre felurile de zahar brun. Da, am primit mai multe raspunsuri decat m-am asteptat, va multumesc! :)... si chestionarul l-am postat de incantata ce eram, ca nu prea le am cu forumurile si aproape ca m-am speriat de primele reactii acuzatoare... Seara placuta! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Sicilia` 642 Raportează post Postat Martie 31, 2013 Nu, niciodata, nu ma intereaza, nu cred ca-i mai sanatos. Cel mai mare vis al meu este sa nu mai folosesc zaharul niciodata! 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15043 Raportează post Postat Octombrie 31, 2015 Si Zaharul din Nuci de Cocos seamana cu cel brun la gust si culoare, nu si la pret ... dar ca valoare glicemica cel din cocos cucereste Planeta cu viteza luminii. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri