Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

O rom

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Olga, sterge posracia asta! Daca ai stii ce frig este in NO ai intelege ca articolul asta e de 2 lei. Acum ca e jumatatea lui martie sunt -20 de grade, si vb de partea de sud unde este mai cald. Dar cum NO are 1900km in lungime, se putea intampla orounde, de la jumatatea tarii in nord sunt si acum -25-30. acum ca e mai cald. si iarna aici tine 5-6 luni. decai daca aia nastea in padure si traia in natura, venea protectia copilului, ii lua odorul si pe ea o dadea afara. nu vad niciunde ca e cetatean NO. ai dracului romani!!! nu scrie nimic presa norvegiana despre ei, ca nu exista. si daca ar exista, traiesc intr-o cabana ceva.

 

Olga, numai articole de kkt ai!

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E plin de prostii articolul ăla, da'cred că se poate învăţa una-alta din el.

 

Mai ales partea unde lumea funcţionează fără bani, pe baza grămezilor de legume din spatele supermarket-ului :P . Legume care probabil au venit 10.000 km cu vaporul şi încă 500km. cu camionul, până să ajungă aruncate în spate la supermarket, da' lumea funcţionează fără bani! :doh:

 

Separat de asta, dacă toate femeile ar gândi ca tine, lumea ar fi un loc muult mai bun!

Editat de harald
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu l-a abandonat cum ar crede unii, ci l-a lăsat să aleagă stilul de viaţă pe care şi-l doreşte. Copilul vrea să trăiască alături de tată, iar, de cur

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

99% din populație(si implicit si aici pe roportal) e indoctrinată si nu poate vedea dincolo de practic, concret, bani.

 

la fel esti si tu. ea cand a spus acolo de bani, a vorbit mai mult la modul ideal, adica o societate poate functiona(mult mai bine) fără bani.

 

daca-i spui asta unui îndoctrinat, el va spune: "ăăă, păăi, și cuuum... îmi mai iau îmbrăcăminte ?". el nu poate intelege, gandirea lui e limitată.

Editat de Redondo

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

el nu poate intelege, gandirea lui e limitată.

Sigur că da, ai putea începe de la a creşte singur vaca şi a tăbăci pielea, ca să-ţi faci pantofi. Ai putea cultiva singur grâul, ca să-ţi faci pâine. Mai greu ar fi să-ţi faci singur tractorul şi să faci rost de ţiţei (petrol brut) pentru el :think: . Sau te întorci la plugul cu boi? Că asta poţi face şi singur ...

 

Tu nu prea înţelegi ce sunt banii, aşa e? :spiteful: Ţi-ai fabricat singur calculatorul cu care intri pe Internet? Internet-ul cum l-ai creat, fără bani? Ai dat cartofi în schimbul router-elor?

Editat de harald

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ru Muhammed Jordahl e numele tipului cu care are copil. vad ca in articol este prezentat ca fiind 'artist'. ei, am gasit mai multe articole in presa cu si despre mine decat despre asta, si eu nu sunt nici o artista :rot: . de cultivat nu cultiva nimic, ca am mai spus, iarna tine 6 luni si e f friguroasa. basca zapada in padure e mai inalta de 1 m. cred ca face aia o foame si un frig de se *aca pe ea. da' citit si cautand despre ei in presa, am dat numai peste 2 articole unde se spune clar ca au o cabana si ca se duc de cateva ori sa faca provizii din oras. pai cam asta se intampla cu 50% din populatia rurala din Ro. Cred ca fumeaza mult astia 2, arata asa cel putin. si nu ma refer la tutun :D

 

Tu nu prea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×