Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
stiri

Stiri: Ministrul Culturii vrea o "cascada de proiecte" pentru ca Timisoara sa devina Capitala Culturala Europeana

Rate this topic

Recommended Posts

In cele doua zile in care a fost prezent in capitala Banatului, Daniel Barbu, ministrul Culturii, a garantat sutinerea sa neconditionata pentru ca Timisoara sa devina Capitala Culturala Europeana in 2021. "Interesul nostru este de a promova o...

 

Articolul complet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inca se afla in comunism Romania, e adinc scufundat in acel somn de veci din care nu stiu daca se va trezi vre-odata si viseaza Capitala Europeana pe fiecare oras.

Sibiu are caracter, Timisoara nu.

Este un oras de campie fara mare influenta culturala, decat activitatile prostituatelor atrage un trafic oarecare la rascruce de drumuri.

Pe turistii straini muzeele nu-i intereseaza, mai ales al revolutiei. Aceasta tema are poate importanta localnicilor, insa cei de afara cunosc un alt adevar despre acea revolutie/Lovitura de Stat si zambesc la entuziasmul romanului cand explica naiv evenimentele necunoscute de el.

 

Ce o sa vada acolo vizitatorul???

 

Acte in limba romana cu nemiluita??? scris de mana cu creionul sau cerneala deja disparut de pe hartia proasta?

Haine patate de sange si ciuruite, ca si arme folosite instrumente ... tancuri ruginite, cruci cu numele tinerilor cazuti, ce o sa fie acolo de aratat lumii???

Cu ce o sa atraga turistii ca se va decide soarta orasului ca e suficient de atractiv revolutinaro decat cultural sa devina Capitala Europaena???

 

Poate daca se deschide si o tabara de antrenat pentru a deveni revolutionar, ca poza lui Iliescu si Ceausecu si drapelul gaurit nu sint deajuns.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×