Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: Timisoara iese in lume

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In perioada 5 - 10 martie, municipiul Timisoara, prin Centrul de Informare Turistica, a fost prezent la Targul International de Turism ITB Berlin, cel mai mare targ de turism din lume. Aflat la cea de-a 47-a editie, targul se bucura in fiecare an de...

 

Articolul complet

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Prima iesire in lume nu garanteaza NIMIC!!! pentru a cuceri un titlu asa de important, trebuie sa fie foarte bine pusa pe harta si cunoscuta de turistii din EUropa cel putin dar neavand nici drumuri, cine e interesat sa ajunga acolo? doar cei care au plecat de acolo se mai intorc sa-si revada rudele inca in viata. Caile de circulatie, parcarile de autoturisme si de rulote amenajate incep sa deschida calea spre succes, nu o aparitie la un targ imens unde Romania nici nu s-a observat ca nu se stia vorbi nemteste!!! si reclamau pentru turisti germani o veche localitate saseasca :focus: mi-am adus aminte asta fost hiba ca n-a mers nicicum vanzarea tarii, nu stiu de al reprezentantilor cum a mers?

Nici in Dracula nimeni nu mai este interesat!!! d-apoi intr-un oras necunoscut cu un nume lung si imposibil de pronuntat si incepe litera cu litera cei cu limba materna engleza:

Ti-aI-eM-aI-eS-O-E(a)-aR-E(a) :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×