Sari la conținut
Forum Roportal
-olivia-

Ce nazdravanii facem in bucatarie?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am uitat 2 legaturi de asparagus in debara in pungi de plastic asa cum le-am cumparat  Marti, in ultima zi la pret redus si pe Duminica au crescut cam 23 cm, nu-mi venea sa cred ca un pic de zi cu soare are asa un efect asupra acestei legume ca nu s-a mai intamplat decat cu jumatate varza in frigider care s-a facut o capatina intreaga dupa vreo 6 luni de stat la rece.   Altele se putrezesc eventual ... sau se stafidesc, depinde, insa nu cresc in volum!!!  

  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Preparam supa si adaugam toate alea dupa cum urmeaza in orinea de cat timp are nevoie de fiert.  Am ajuns la rosii si precum tin totul in frigider in cutiute transparente, am pus mana pe prima ... si era pepene rosu ramas de la sotul pe care l-a pus el peste rosii ... am aruncat totul din oala si am inceput din nou ca aveam oroare, puiul inca nu era in oala doar zarzavaturi, dar m-a pus in urma cu munca.   Tot mi se intampla cate ceva ce n-am mai facut in viata mea.   Altadata scot totul pe masa de ce am nevoie la acea mancare, exact cum fac marii bucatari cand ne prezinta cum se prepara un fel mai aparte.  

Editat de The Unknown
  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am cumparat un cutit dintr-un magazin de mana a doua, sa am spor la treaba si era sa fac surcele din lemnul pe care taiam carnea,

desi nu e subtire deloc, asa un cutit inca n-am avut in mana!!!   

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am facut supa de pui am mancat dintr-un castron si nu stiu ce miscare am facut ca am rasturnat cam 300 ml de supa prin bucatarie ca a sarit in sus si pe urma peste tot.

Parca mai era cineva transparent cu mine asa parea gestul ca nu tin minte sa fi facut acrobatii.  Pana l-am curatat 90%, ca de pe usile cabinetilor poate poimaine le voi spala fidelutele.     E munca foarte grea deja sa ridic oala mare din ceva heavy metal dar fierbe si la flacara cat o lumanare.   In pui de 3 kg, etc., am o febra musculara de la ridicat capacul cand puneam diferite legume in oala, dar a iesit extra bun si am baut la zeama clara sa ma satur ca-mi era sete de supa.  Muschii de pe state ma strang!!!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Orice mâncare iese mai aromată dacă îi adaugi supă de pui concentrată"

 

... sint de parere specialistii in unica.ro ... secretul asta il stiam decand imi amintesc de mine  :haha:

 

Cum se prepară ... supa concentrata??? exact ca o alta supa doar se reduce apa prin evaporare/fierbere lenta. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cumpara omu' un aparatus NOU de prajit felii de paine din Costco, ca cel vechi il enerva deja?!?!?!  acasa, imediat il pune in functie cu 4 felii groase de paine, ca incap.    Deodata ma loveste un miros dar si nor de fum industrial, de chimicale ce n-am imaginat sa fie in casa, totul inchis ca A/C functioneaza ... abia respir si alerg spre usa.   Pe el nu-l deranja nimic, era in bucatarie nerabdator langa prajitor ca-i era foame.   Zice ca e nou aparatul si de aceea are acel miros care doar pe mine ma supara, dar abia se mai vedea in bucatarie.   Gasesc in prajitor o hartie groasa si colorata ca nu prea arde repede, prima oara culorile cu care era acoperit s-au ars, eticheta care a fost pe un snur elastic si ela  rupt doar snurul, fara sa se uite ca ala nu era fara rost acolo.    Inainte sa-l puna in priza, pe cel vechi l-a aruncat in containerul de reciclare.   O sa am multe lucruri de spalat ca a intrat mirosul in toate alea ca se transporta prin canalele de Aer Conditionat in toata casa, asta-i partea mai inconvenienta.   Nu stiu daca K-virus are miros, dar asta facea de o camera de gazare :resent:    

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×