Sari la conținut
Forum Roportal
-olivia-

Ce nazdravanii facem in bucatarie?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Noi cumparam la COSTCO in cutii de plastic subtire transparent @ 0,454 grame la 5 dolari maxim, ca depinde de unde vine Baby Spinach cu frunze marunte.  Este si o alta cutie cu frunze mai mari insa eu prefer de la alte magazine la legatura sa cumpar ca sint si mai mari frunzele si merge mai repede curatatul ca le intorc pe 2 parti toate frunzulitele.

Nu le oparesc doar le tin in strecuratoare sa se scurga de apa si le toc, pe urma le amestec intr-o prajeala din ceapa, usturoi, rosii, paprika, sare, piper si le amestec pe foc mare sa se evapore apa mai repede.   Mai pun si marar verde daca am ca-mi place sa-l mananc langa mai multe garnituri.

In copilarie si noi le culegeam din gradina frunza cu frunza fara ierburi sau alte buruieni cand o masina abia trecea pe acolo odata pe saptamana!!!  Totul a fost Organic.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

”Așa contaminezi totul!”*

E o greșeală banală, dar care poate duce la probleme grave de sănătate!!!

*Este o ducere in eroare al naivilor acest articol, valoreaza ZERO.   Macelariile pana-i omenirea in picioare, vor folosi lemnul ca tocator sau numiti-le cum vreti si nu se contamineaza porc cu vita sau alt alta carne.   Ei se vor folosi doar de acel trunchi de Stejar de 1000 de ani vechi, se curata odata pe zi la ora inchiderii.   Nimeni nu s-a contaminat din cauza asta!!!

Problemele grave de sanatate apar acasa ca se pun plasele undeva in scarba si se uita de ele.   Pe urma nici nu vor fi spalate in apa curata rece si se va pune undeva iar pana le vine randul sa intre la gatit.  Daca este sezon cald, deja este contaminat natural fara alte contacte cu tocatoare sau cutite.  Vreau sa cred ca nimeni nu va taia rosii proaspete cu un cutit murdar de sange dupa ce s-a tocat carne, se spala acel cutit.  Eu n-o sa urmaresc asemenea articole umilitoare, gatesc de la varsta de 5 ani dar inca NIMENI nu s-a imbolnavit de la mancarea gatit de mine pe 3 Continente, Amerika, Asia, Europa.  N-am avut nici apa instalat in casa in copilarie sau curent electric, dar gateam curat.   Nu materialul din care este suprafata de tocat este important, ci higiena aplicata in timpul gatitului.  O sa dam bani pe tocatori, si n-avem ce manca ca erau scumpe marfurile reclamate a fi sanatoase.   Noi aveam si cratite din otel de peste 200 de ani si n-am patit nimic, la fel si restul de inventar din bucatarie.  Acum de sarbatori se vinde totul.*  

https://www.b1tv.ro/eveniment/asa-contaminezi-totul-ce-sa-nu-faci-niciodata-in-bucatarie-e-o-greseala-banala-dar-care-poate-duce-la-probleme-grave-de-sanatate-1441934.html

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fun facts about Bell Peppers to fascinate your friends.

Getty Images    How to Cut a Bell Pepper Without Any Waste   

Se stie ca toti Ardeii sint verzi inainte sa se coloreze cum se maturizeaza cu trecerea timpului.  De obicei in depozite se intampla procesul in pungi ca se cumpara verzi foarte ieftin, dar se vor vinde ultra scump fiind colorate legumele adorate.   Pe la mine unde se cultiva intens aceste solano-fructoase produse agricole, un ardei gras verde nu ajunge la 1 dolar bucata, pana ce de orice alta culoare se vinde si cu 7 dolari bucata etichetat ORGANIC si mai gasesc ceva fantezii sa adauge dupa "sa traga pe cântar.

LUMEA buna se inghesuie sa le cumpere sa traiasca cat mai mult, ca asa se propaga informatia cea mai noua despre Ardeii Grasi ca ajuta si contra Canceri. 

A fost un show mai demult despre cancer si ce alimente mancam des, iar la natia maghiara care consuma la greu sub multe forme Paprika = Ardei, nu prea sint bolnavi de nu mai tin minte ce tip de Cancer.  Asta este cea mai buna si ieftina reclama!  Eu mananc la fel de mult ca altadata din Ardei Gras crud, dar si la gatit sau pe gratar il folosesc la oricare mancare aproape. 

 

image.png

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din bucataria fermecata transmit ... :o:

Foarte interesanta poza este afisat in ziar despre niste bucatari ar vrea sa fie!!!   Iar au angajat le pret redus redactori ca nu se vede turcul decat gura si mustata sexy, precis sint precauti sa nu apara AnaMariaProdan cu o reteta noua arabeasca de prin Dubaii si sa-l rapeasca turcul drept condiment pe reteta ei speciala "Cous-Cous Royal à la Dubaii" !!!

https://evz.ro/aparitie-surprinzatoare-la-chefi-la-cutite-otilia-bilionera-a-venit-la-emisiune-cu-sotului-ei-turc.html#google_vignette

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×