Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Am auzit multa lume care o lauda si ca e foarte buna. E ok pentru cine poate, eu nu mai vreau sa aud de diete in viata mea :)

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

incepusem sa dau jos dupa 4 zile de PP si m-a mancat sub talpa sa-mi fur caciula singura cu ceva 'mic' ici si colo. s-a dus dreaq tot. o iau de la capat azi :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am dat doar 1.5 kg in atac, dar mi-am si furat caciula, recunosc. mie imi e tare greu fara fructe

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E posibil sa fie si din cauza ca ai mancat fructe, dar nu toata lumea slabeste mult in atac. Cu cat ai mai mult de dat jos, cu atat slabesti mai mult. Nu te descuraja, continua.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Taica-miu tine si el dieta asta. Vrea sa dea jos vreo 30 de kilograme, a facut o burta de zici ca-i gravid in luna a 9-a. Dupa perioada de atac a slabit 6,5 kilograme. E super-incantat, intrucat a fost la nutritionist si nu a putut tine regimul de la dansul.

Din punctul meu de vedere, chiar daca va reusi sa slabeasca cat si-a propus, dieta asta nu are cum sa fie un succes, pentru ca nu rezolva fondul problemei. Un obez este obez si din cauza a ceea ce mananca, dar, mai mult, din cauza a cat mananca. In Dukan ai voie sa mananci oricat, si-apoi a crapat in el un volum de alimente cel putin la fel de mare ca si cel pe care il ingera inainte.

Ma rog, oricum ai ajunge la asta, e mai sanatos sa fii slab decat gras, asta-i clar.

E o pagina de net unde toti cei care tin regimul asta posteaza tot felul de retete cu alimente permise. Ce ma intereseaza pe mine, este: ati gatit si mancat dupa acele retete? Sunt comestibile, ori sa-i dea inainte cu alimentele negatite (in afara de carne, evident)??

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt comestibile, sigur, mi-am mai gatit si eu. Iese un ghiveci de legume cu pui de te lingi pe degete, fara ulei, perfect de regim. Poate incerca retetele, o sa se plictiseasca de atata mancare negatita. Acum e ceva mai usor, pt ca e vara si se gasesc mai multe, dar presupun ca are o perioada de croaziera foarte lunga, gen un an de zile..naspa. In plus, legumele si fructele crude fac rau colonului, pentru persoanele predispuse. (eu zic asta mereu, pt ca am colon iritabil si traiesc cu teama asta tot timpul).

Eu am mai zis, nu stiu cat e de recomandat regimul asta persoanelor in varsta, care incep sa aiba si alte probleme de sanatate.. Trebuie sa respecte strict regulile, multa apa, miscare zilnic, taratele sa nu le neglijeze.

Dukan ofera un oarecare program de mentinere, dar este o problema de vointa, la urma urmei. Cand o sa scape la stabilizare, adica etapa care tine tot restul vietii, trebuie sa fie foarte atent.

Da, in atac se slabeste mult, cand ai mult de dat jos.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

S-a apucat sa manance si gatit. Sa vezi ce rontaia de dimineata la niste pseudo-biscuitei asa, facuti cu tarate din alea. Ba mai mult, pentru ca sunt extaziati la rezultatele lu' tatuca, s-au apucat si frate-miu si bunica sa tina dieta Dukan. De parca n-ar fi de ajuns, pentru ca a zis ca daca tot se cumpara si se gateste in casa mancare de-o anumita factura, maica-mea a zis ca tine si ea, dar fara etapa de atac, ca pentru varsta ei nu-i grasa.

 

Familia B. e toata la dieta Dukan, ai de capu' meu :headspin: .

 

Si iata cum am ajuns astazi singura infama care savureaza fructe si cartofi (separat, cum ar veni). :suicide:

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×