Sari la conținut
Forum Roportal
M!ke

Analize angajare.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna seara.

 

Doresc sa ma lamuriti si pe mine cu niste informatii.

 

M-am inscris la niste cursuri de barman-ospatar si la acel restaurant unde fac practica mi-a spus intai sa ma duc sa fac analize.

 

Am fost la un laborator de analize.. ma intrebat in ce domeniu si mi-a spus ce analize trebuie facute. Mi-a spus sa cumpar un dosar medical si sa il completez si trebuie completate si datele firmei .

 

Am fost la firma unde m-am inscris la cursuri si mi-a spus ca ei nu trebuie sa completeze acel dosar si sa ma duc la medicina muncii ca il completeaza aia acolo..

 

Si uite asa m-am plimbat toata ziua de acolo colo... deci pana la urma cum trebuie facut?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara.

 

... deci pana la urma cum trebuie facut?

 

Buna seara,

 

Ai de facut examenul medical la medicul de MM

 

"Examenul medical in vederea angajarii in munca poate fi efectuat numai de catre medicul de medicina muncii si consta in:

  • anamneza medicala profesionala si neprofesionala si examenul clinic, conform dosarului medical individual al fiecarui lucrator (tipizat in anexa 4 la HG nr. 355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare),
  • examene medicale clinice si paraclinice, conform fiselor tipizate (anexa 1 la HG nr. 355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare), intocmite pentru fiecare activitate,
  • examene medicale suplimentare solicitate de medicul de medicina muncii, pentru angajarea la locuri de munca/ postul de lucru si activitatile cu expunere la factori nocivi profesionali, pentru stabilirea incompatibilitatilor medicale cu riscurile profesionale identificate si evaluate (prin fisa de identificare a factorilor de risc profesional, completata de catre angajator, pentru postul ce urmeaza a fi deservit de catre lucratorul care solicita examenul medical de angajare).

Rezultatele examenului medical se consemneaza in dosarul medical individual.

 

Examenul medical in vederea angajarii in munca se face la solicitarea angajatorului, care va completa fisa de solicitare si fisa de identificare a factorilor de risc profesional (tipizate in anexa 2 respectiv in anexa 3 la HG nr. 355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare), cu care lucratorul care solicita angajarea se prezinta la medicul de medicina muncii pentru examinarea medicala.

In cazul transferului/ detasarii pe termen mai lung, lucratorul este obligat sa prezinte copia dosarului medical de la serviciul medical de medicina muncii care a deservit locul de munca anterior.<br style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;"><br style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;">Medicul specialist de medicina muncii, in baza fisei de solicitare, a fisei de identificare a factorilor de risc, a dosarului medical si a examenelor medicale efectuate completeaza fisa de aptitudini cu concluzia examenului medical la angajare: apt, apt conditionat, inapt temporar sau inapt pentru locul de munca/ postul de lucru respectiv. Fisa de aptitudini care finalizeaza examenul medical la angajarea in munca se completeaza numai de catre medicul de medicina muncii, in 2 exemplare, cate una pentru lucrator si pentru angajator. "

 

 

Editat de 5 o'clock
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci nu trebuie sa fac alte analize la nu stiu ce laborator doar la medicina muncii si atat nu?

Editat de Blues
Scos citat inutil.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×