Sari la conținut
Forum Roportal
aramis

Martisoare pentru fete

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

 

In America si alte tari europene dezvoltate  sunt feministe care nu accepta deloc flori si bomboane pentru ca le considera drept "o mita ieftina pentru sex" si chiar drept tentativa de "hartuire sexuala".  

Spre deosebire de saracia din Romania, in tarile dezvoltate nu cumperi asa usor o femeie nici daca ai masina mai  bengoasa, iar daca  aduci   flori si bomboane unei necunoscute sau unei colege de liceu/facultate/serviciu, se pot intampla trei chestii:  fie te ignora, fie ti le ia si le arunca la cos, fie iti da cu ele in cap pentru ca le considera  "cadouri ieftine".  

 

Ca sa vezi diferenta de mentalitate al femeilor dintre tarile dezvoltate si subdezvoltate.

 

In America, de Valentine's  Day, nici macar in  liceu, baietii nu ofera cadouri la toate colegele (acolo nu exista sa cadorisesti toate fetele cu ceva ieftin, dar sa le pupi pe toate....ai fi deja considerat hartuitorul suprem al liceului).    La serviciu nu exista asa ceva.......se poate interpreta ca esti libidinos si ca incerci sa furi nevestele altora , ori in SUA, acuzatiile sau prejudecatile de adulter sunt luate foarte in serios in statele conservatoare sudice.  In nord, cat si pe ambele coaste, ai fi considerat libidinos hartuitor, ori in sud ai fi acuzat de adulter. 

 

 

Valentine's Day in America  e strict o sarbatoare a celor bogati, a celor care au deja partenere si carora le ofera cadouri scumpe.

 

Martisorul e   o sarbatoare slava  specifica tarilor sarace est-europene  unde poti mitui orice femeie cu cadouri ieftine, desi incepe sa apara si la noi tendinta ca femeile sa refuze, sa zica NU, sa selecteze. Adica, pana si cele mai curve au inceput sa refuze cadourile de la oricine. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×