Sari la conținut
Forum Roportal
Magman

Dragoste nu mai e, macar prietenie poate e posibil

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

salutare tuturor!

Am si eu nevoie de o parere obiectiva,sau un sfat referitor la situatia mea daca se poate.

Am trait o poveste de dragoste foarte frumoasa,timp de 2 luni,cu o fata foarte inteligenta si independenta,in tara.Ne vedeam zilnic,dormeam impreuna,ne simteam minunat si nu aveam senzatia ca ne sufocam.

Am plecat inapoi in Anglia,apoi a venit si ea dupa o luna,cu mari sperante sa facem ceva impreuna aici.

Dupa o saptamana de stat impreuna ei nu ii mai placea de mine,zicea ca aici m-am schimbat in rau,ca am defecte care nu le-a observat in tara.

M-a lasat fara sa mai priveasca in urma,si mi-a frant inima.Nu mai puteam dormi nopatea,nu mai puteam manca,eram paralizat efectiv.Am inceput sa-i urmaresc mesajele pe facebook si messenger si

am aflat ca vorbeste deja cu altul.M-am simtit si mai ranit decat eram.Tot ii citeam mesajele zilnic pana intr-o zi cand nu am mai rezistat si i-am schimbat parolele la facebook si messenger.Ea s-a suparat foarte tare si

a zis ca ma reclama la politie.Mi-e rusine de gestul meu,nu-mi sta in fire sa fac asa ceva,dar nu mai rezistam sa tot citesc ce vorbea ea cu celalalt baiat,sa vad ca m-a uitat asa repede desi zicea ca ma iubeste.

Acum singurul lucru care l-as vrea e sa ma ierte,sa ramanem prieteni macar formali.Nu stiu ce sa fac....sa-mi cer iertare cu cat mai multe ocazii posibile,sau sa o las in pace si sa nu o mai stresez?

Alte fete,cum v-ati simti daca cineva v-ar face asta? L-ati mai putea ierta?Sau ati simti doar ura si dezgust pentru persoana respectiva?

Vreau sa specific ca aici in Anglia nu i-am facut nici un rau,nu am inselat-o,batut-o sau altceva de genu asta,adica un motiv clar pentru ca ea sa se desparta de mine,si asta m-a socat!!!

 

Astept parerile vostre,va multumesc! (eu am 35 ani,ea 33)

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De ce insisti sa fi cu ea??? Ea nu te mai vrea!!! de asta s-a retras cu altu, trebuie sa-ti fie oficial informatia. Scuze si din astea chestii sint slabe motive, ea e dusa cu altu.

N-ai decat sa-ti cauti o noua prietena!!! Succes!!!

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

daca nu ziceai ca ai 35, as fi zis ca n-ai nici 25.

faptul ca au ajuns parolele ei la tine e deja o prostie.

poarte inveti ceva din asta pe viitor.

eu nu te-as ierta.

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

stiu ca nu mai am nici o sansa sa o recuperez,vreau doar sa ma ierte si sa nu ma urasca pentru gesturile urate care le-am facut.

M-a durut foarte tare ca a vorbit cu altul asa repede,si nu i-a mai pasat de mine,si din instinct de razbunare am vrut sa-i fac si eu ei rau.

Acum bineinteles ca regret,cand m-am mai linistit.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am trait o poveste de dragoste foarte frumoasa,timp de 2 luni,cu o fata foarte inteligenta si independenta,in tara.....

 

Dupa o relatie de 2 luni putin probabil sa apara sentimente de prietenie/ amicitie - mai ales dupa ceea ce povestesti tu - prietenia necesita incredere si in mod cert voi nu aveti ( de fapt, nu mai aveti ) incredere unul in celalalt.

 

Probabil ca ai deranjat-o destul de tare cu schimbatul parolelor. Nu-mi este foarte clar cum le-ai aflat.

Ai putea sa-ti ceri scuze ( nu in mod repetat si enervant) dar nu sa te astepti si ca vei fi iertat. Doar sa faci ceea ce este frumos in acest moment din partea ta. Ce va face ea - este alta treaba.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Te-as ierta. Dar eu sunt asa mai defecta. Deci te-as ierta pt ca gelozia, ca si dragostea, nu se poate controla. parerea mea. Stiu, am avut un sot gelos.

E mult mai bine sa nu stii parola nimanui, crede-ma. Asa am facut eu cu fiul meu, ii stiam parola de cand era copil, n-o schimbase nici pana la 18 ani, apoi intr-o zi din plictiseala i-am citit unele scrisori si nu m-a putut ierta.

Cel mai rau imi pare ca-i stiam parola.

Ca o paranteza, la varsta ta ar fi normal sa stii, daca ea nu te vrea, nici sa fortezi un fel de relatie proba sau ce idei ai mai avea tu, n-o va schimba in bine fata de tine, poate in mai rau. Iti recomand s-o uiti cat de repede poti si nu mai visa la o eventuala prietenie. Probabil n-ai gresit nimic, n-ai lovit-o, jignit-o, cum spui, DAR mai conteaza ce i-a facut celalalt. Acum pt tine nici n-ar trebui sa mai conteze.

Bafta.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tot ii citeam mesajele zilnic

Şi nu ţi-a fost un pic ruşine? :doh: Am fost căsătorit 17 ani, dar nu am umblat niciodată

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

m-a uitat asa repede desi zicea ca ma iubeste.

(eu am 35 ani,ea 33)

La felul cum gândeşti, aş spune că tu ai 15 ani, şi ea 13.

 

Dacă ai cumva 35 de ani, şi acum pui accentul pe "dragostea declarativă" ? Adică acea "dragoste" prin care dacă unul spune altuia "Te iubesc" înseamnă că, gata, îl iubeşte.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Te-ai dilit. Nicio femeie sanatoasa la cap n-ar vrea sa se apropie de tine la cat de sclav esti. Nici vreun barbat. Nu mai bine iti vezi tu de treaba ta ?

Oricat de improbabil ar putea parea, femeile sunt tot oameni. Asa ca nu or sa aprecieze incalcarea intimitatii, lipsa ta evidenta de coaie, faptul ca te agati de ele si esti maniac-obsesiv.

Reformeaza-te si vezi-ti de drumul tau.

Femeile uneori pot sa vrea penis si atat, ea poate doar atat a vrut de la tine. Dup-aia a gasit unul de la care vrea si alte chestii sau tot doar penis, ireleveant. Ia lucrurile ca atare si treci peste.

Nu mai visa avioane, faptele conteaza.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×