Sari la conținut
Forum Roportal
Darianna

Locatarii care locuiesc la bloc şi deţin mai mult de doi c

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Poate la pisici problema este mai de discutat dar in cazul cainilor acestia creaza disconfort celorlalti locatari prin latraturi.

 

Well, in acest caz, propun ca cei care locuiesc la bloc, să nu mai facă nici copii, pentru ca creeaza disconfort celorlalti prin urlete. Un caine obisnuit sigur nu latră mai mult decât țipă un copil mic. Eu m-am mutat dintr-un apartament tocmai pentru ca cei de dedesubt aveau un copil mic care plangea intr-una noaptea si ma saturasem sa dorm cu dopuri de urechi. Iti dai seama ca daca as fi avut cainele bolnav si ar fi plans o ora in timpul zilei, ma trezeam cu o coada de vecini isterici la usa. Dar na, un copil "e un dar de la Dumnezeu", ce naiba... Nu ca as avea ceva cu copiii, dar nu inteleg de ce "disconfortul" produs de ei e atat de acceptabil, iar un caine care latra insumat 3 minute pe zi trebuie SA FIE INTERZIS!

 

Pentru exceptii si situatii foarte deranjante, există amenzi. Nici eu nu sunt de acord cu a tine 10 caini mari in garsoniera, pentru ca sunt chinuiti si pentru ca cel mai probabil miroase urat si pe palier. Dar asta se intalneste rar, la cate o baba senila.

Iar despre cainii la curte, piticul meu de 3 kg, te rog sa crezi ca ar muri daca l-as tine in curte. Exista caini de apartament si caini de curte.

 

In ce priveste mirosul... cunosc multe persoane care au caini si n-am simtit vreun miros urat in apartamentul niciuneia.

 

Unii pornesc de la prezumția ca un câine latra intr-una ca un apucat. Aia e o exceptie. Daca o luam asa, ar trebui sa fie interzis sa detii si o combina muzicala si un aspirator si asa mai departe, pentru ca si eu aud aceste zgomote de la vecinii mei si imi creeaza disconfort.

Editat de Tigi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Animalul are nevoie de spatiu, in blocuri nu-i asigurat asta la iarna mai ales cand si cu incalzirea este o problema, nu stiu cu apa care este situatia dar mirosurile neplacute poate nu le plac vecinilor, si nici nu trebuie sa traiasca in asa atmosfera!!! Sora mea a locuit vecin cu un securist cu 2 dulai cat vitei de 4 luni. Mirosea peretele comun desi era un cabinet instalat pe acel perete, asa s-a construit atunci blocul sa fie loc de depozitat ceva. A incercat sa puna haine dar miroseau urat dupa scurt timp. A reclamat la Asociatia Locatarilor dar ala avea dreptate, ca era instalat acolo sa asculte si spioneze cu cine ce vorbeste ea, ca eu sint „afara” …  

https://news.substantial.ro/2022/11/09/romanii-spun-adio-animalelor-de-companie-tinute-la-bloc-decizia-este-oficiala-toti-iubitorii-de-animale-trebuie-sa-stie-asta/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×