Sari la conținut
Forum Roportal
Sclifositu

Evaluare pret laptop

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salutare, am un laptop si doresc sa il vand si vreau sa stiu cam cat ar fi un pret bun pentru el.Va rog fara faze de genu : eu pe asta mai mult de 500 lei nu as da ... deci nu ma intereseaza cat ar da unu si altu ci cat merita laptop-ul :).

Laptop-ul este un Toshiba satellite a500 modelul pe alb,in stare impecabila nu are uzura deloc,display LED de 16 inch, procesor intel core i3 330m,placa video nVidia geForce GT 330m (dedicata 1gb ddr3 + hypermemory , 128 biti), 2x2gb DDR3 Samsung 1066, hdd 320gb . Alte dotari: OEM windows 7 home premium, webcam HD, boxe harman/kardon, touchpad luminat cu multitouch si blocare, butoane senzoriale de comenzi rapide si ele luminate, iesire externa SATA pentru legare hdd extern direct pe sata, iesire hdmi, DVD RW ...

Va rog sa luati in calcul si firma si ce mai are pe el laptop-ul nu numai configuratia interna ... asa vad si eu pe net laptop-uri simple si firme gen acer la preturi mici cu placi video sau procesoare putin mai bunicele ... multumesc.

Editat de Sclifositu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va rog sa luati in calcul si firma

La capitolul laptop-uri, Toshiba nu e firmă! :doh: Poate doar în RO.

Dell e firmă.

Editat de harald

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tin sa te contrazic .. toshiba este una dintre cele mai bune firme producatoare de laptopuri fiind japonezi mai ales plus ca nu am auzit pe nimeni sa se planga de ele la mine fiind al 2-lea laptop toshiba si sa nu uitam ca toshiba a creat primul laptop ;) deci nu stiu cum poti spune ca nu este firma ... insa adevarat, dell este peste si mie imi plac laptopurile de la dell mai ales alienware insa au si preturi ... deci fara suparare dar clar ca nu te pricepi si ai intervenit si tu off topic, nu am deschis acest subiect pentru a face comparatie intre firmele producatoare de laptopuri ci pentru a evalua un pret ... cum ziceam si mai sus as dori pareri strict legate de pretul real. mersi.

Editat de Sclifositu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am vazut ca exista laptopuri Toshiba la pret de 1400 euro sau mai mult :D

Ei, înseamnă că în seara asta afli o mulţime de noutăţi :P

 

Uite că laptopuri Dell există şi la 4777 USD: E6400 XFR

 

http://laptops-and-notebooks.findthebest.com/l/159/E6400-XFR-Laptop

 

Preţuri de vânzare la laptopuri găseşti pe Amazon, pe Ebay sau pe Okazii.ro, nu deschizi topic pe Roportal pentru aşa ceva. Asta e doar o tentativă mascată de vânzare. Iar dacă ai să vezi că pe Ebay UK sunt mii de componente de Satellite A500 din dezmembrări, ai să te lămureşti şi cât de marcă e.

 

Aşa cum ai închis topicul ăluia care-şi căuta amantă, la fel ar trebui să-l închizi şi pe ăsta, nu e nicio diferenţă între ele :o:

Editat de harald

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

harald: se pare ca iar faci afirmatii aiurea :) , chiar crezi ca nu am cautat pe okazii sau pe tocmai modelul asta de laptop ?! chiar si pe amazon am cautat si asa mai departe ... nu am gasit nici macar unul , gaseste-l tu si atunci renunt eu la topicul asta. Doar nu il deschideam aiurea daca era plin pe a500 pe okazii sau mai stiu eu si daca vroiam sa il vand il postam acolo mai ales ca era singurul insa vreau intai sa ii aflu un pret sau parerea celor care sunt in bransa cam cat ar valora ... daca nu ma insel doar pe okazii am vazut un model dar era core2duo si vroia omul peste 2000 ron pe el SH, deci unii mai si abereaza , eu vreau un pret corect cu care sa il vand nu sa stau cu el juma de an la vanzare. Iar pentru faptul ca se gasesc componente de toshiba multe nu inseamna ca sunt laptopuri proaste ci din contra ... iar faptul ca se vand componente nu inseamna ca sunt slabe si se strica repede, se poate intampla sa ii spargi displayul sa versi apa peste el sau mai stiu eu ... si daca dai un sarci pe goagal ai sa citesti mai multe despre toshiba, eu am avut acer= praf, dell= intr-adevar bune, si 2 toshiba din seria satellite, asta si un a200 , iar a200 dupa 3 ani arata ca nou nici urma de uzura sau taste sterse nici o boxa sa caraie sau sa nu mearga nici o balama slabita sau mai stiu eu ... plus ca avea ati radeon hd 2600 si jumcam fifa 2012 la full impecabil si alte jocuri aparute prin 2010-2011 .. si da , a fost un laptop care a costat peste 1000 euro cand a aparut.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Io nu stiam de laptopuri Toshiba, pentru ca nu am avut niciodata si nici nu cunosc pe nimeni care sa fi avut,

Păi, vezi că nu e marcă?! :rot:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

bine harald daca zici tu ca toshiba nu e marca ... poate fac antene parabolice ... am sa te rog sa lasi totusi pe cineva in cunostinta de cauza sa raspunda la topic pentru ca pana acum ai fost tot off topic si nu inteleg de ce , ca sa te dai tu mare ca ai dell ?! neinteresant .. in fine

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ca sa te dai tu mare ca ai dell ?! neinteresant ..

Eu aş zice să nu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu aş zice să nu întinzi coarda 8)

Ai păcălit-o pe moderatoare să nu-ţi închidă topicul, dar nu-ţi forţa norocul :-

 

Harald renunta la slava deșartă și nu mai căuta putere prin alianțe.

 

@Sclifositule, cauta modelul tau de sculă pe okazii.ro și vei vedea prețul.

Editat de ONΞIRΘS

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×