Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

CONDIȚIA obligatorie pentru medici romani

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Doctori, luptati pentru acest act de discriminare care sa va inlature de la a obtine un job ca n-au drept sa va faca asta. Nici ei nu sint mai buni ca a murit in mainile lor o romanca de 30 de ani din Londra, ca n-au diagnozt-o corect, suferea de inima si-l tratau de flu acum cativa ani buni si nimeninu s-a facut vinovat de cazul ei desi sotul ei a luptat destul prin tribunale. Trebuie amintit acest caz ca era o femeie in floarea varstei din Galati casatorita cu britanicul si nu trebuia sa moara din cauza ca nu sint capabili de nimic cei de acolo!!! Am uitat numele ei pe moment insa ea a fondat un site de discutii pentru romanii din UK. Englezii vin in State pentru tratamente si operatii sa scape cu viata, n-au incredere in doctorii lor.

 

..

 

In care paragraf e vorba de mine in articol???

Eu sint contabila si tiu cum se castiga bani din investitii, contrar multori romani!!! era sa uit, in limba engleza :yahoo:

Editat de Blues
Scos citat sters.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inclusiv canadienii care au bani se trateaza in State!!! ministri si altii din conducere plus afaceristii si milionarii pensionari care coboara in statele din sudul Statelor Unite pentru lunile de iarna, numiti si snow birds.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci dupa cum am mai spus, numai in state este doftori buni, caci statele este cu doo perechi de c**ie, pe cand restul lumii occidentale are numa una. Mda. :roll:

 

Si apropo Olga, hai sa te luminez asupra unor lucruri despre care vorbesti fara sa ai habar. Canadienii cu bani aleg sa se trateze in USA, ca sa nu fie nevoiti sa astepte mult timp pentru programari la diversi specialisti, pentru ca dupa cum se stie (not you apparently) in Canada se asteapta foarte mult pentru medici specialisti. Asta e motivul, nu ca doctorii de aici ar fi mai prejos decat cei americani. :doh: In sistemul vostru, bogatii si cei instariti au prioritate in toate cele, inclusiv la tratament medical pentru ca isi permit sa plateasca imediat sumele exorbitante. In alta ordine de idei, din nefericire tot mai multi doctori din Canada aleg sa plece si sa practice profesia in USa pentru ca sunt platiti mai bine. Lacomia conduce deciziile profesionale. Daca ar fi mai incompetenti decat ai vostri, fi sigura ca nu ar pleca pe capete, fiind angajati in spitalele americane, dar sunt angajati, si asta atesta la gradul lor de competenta. Comprende ?

Editat de Stifler's Mom

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cum sa nu stiu, chiar de 1 januarie s-a mutat verisoara din Sarnia in Chicago specilista de rinichi, dupa ce facut residency si 10 ani de practica la Detroit!!! facea naveta zilnic, a primit Green Card!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×