Sari la conținut
Forum Roportal
Mikandra

poti sa-ti cumperi medicamente online. ce parere aveti?

Postări Recomandate

buna tuturor. uitati, de curand am facut o descoperire benefica pentru timpul meu. De fiecare data stateam la cozile interminabile sa iau reteta pentru mama mea. uneori cedam frigului si orelor state in picioare. Cutand pe internet diverse lucrururi, am dat peste un site consultadoctor.ro si am descoperit ca acolo imi pot face o rezervare de medicamente. Si am incercat: am cautat medicamentele de pe reteta(in detaliu) si am facut rezervare. cei de la farmacie m-au anuntat ca au preluat comanda si m au chemat sa-mi ridic pastilele. Am intampinat o problema la un moment dat: nu aveau un medicament. m au sunat sa-mi spuna ca nu au medicamentul acela si ca in 3 ore incearca sa mi-l aduca de la depozit si...asa au facut. uite asa am scapat de stresul si alergatura de la o farmacie la alta. ce parere aveti despre consultadoctor.ro??? multumesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Eu n-am mai vazut cozi interminabile la farmacii !!!! Sunt prea multe pe metru patrat ! :crazy:

Si acum, in prima farmacie in care intri, daca nu are toate medicamentele din reteta iti face comanda si le aduce in maxim 1 zi!

Pe mine nu cumparatul medicamentelor ma deranjeaza ci cozile de la doctorul de familie, de la doctorul specialist ....si lista continuua ... :focus:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

http://www.hplus.ro - Produse Calivita - Suplimente alimentare, vitamine, minerale Paraprotex, Power Mins, Acidophilus la pret de distribuitor. Magazin Naturist Partener Calivita. Comanda acum la 0756.250.964 sau trimite un e-mail la comenzi@hplus.ro Produsele Calivita sunt cele mai concentrate de pe piata avand o eficienta si calitate exceptionala.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×