Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
stiri

Stiri: Cu regionalizarea nu e de joaca

Rate this topic

Recommended Posts

"In cazul in care regionalizarea nu ar fi bine gandita, am putea constata ca in loc sa avem o descentralizare, avem de fapt o centralizare, dar cu centrul la regiune si nu in capitala tarii. Cu aceste lucruri nu-i de joaca. Cred ca trebuie sa le...

 

Articolul complet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Primul considerent este ca populatia romaniei a scazut semnificativ si nu mai sint necesare acele forme marunte de administratie publica locala care inca sint actuali pe teritoriul tarii care nu prezinta nici un interes decat pierdere de bani pentru mentinerea acelor cladiri de birouri si personalul care nici nu serveste ca lumea populatia rurala.

 

Inca exista acei angajati cu miile pe statele de plate romanesti care absolut nu fac nimic decat ridica salariul, sint si destul de needucati pentru locul pe care-l ocupa, n-au etica necesara de a fi in contact cu publicul si platitorii de taxe din localitatile din care face parte, dar nici cu cetatenii care si-au stabilit domiciliu in alte tari n-au o maniera de a vorbi doar in batjocura ca ei au putere prin functia pe care-l ocupa.

 

De aceste persoane trebuie scapat cat mai repede, iar Primarul sa fie unu activ langa masa de birou sau pe teren, depinde de actiunea care necesita prezenta lui, nu sa angajeze 4-5 secretare si el sa nu fie gasit cu lunile niciunde!!! E de lucru pe acolo dar pana favoritismele primeaza, nu va fi ca-n Germania sau Elvetia nimic din pacate.

Regionalizarea este foarte importanta actiune de prima necesitate!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×