Stroescu 0 Report post Posted February 8, 2013 buna ..as dori sa intreb si eu ceva daca se poate ..lu iubita mea ia intarziat ciclu 7-8zile ..am luat un test de sarcina clear blue sh ia aparut negativ..a 2 zi am luat altul tot clear blu sh ia aparut pozitiv oare e insarcinata Share this post Link to post Share on other sites
Yadhira 695 Report post Posted February 8, 2013 posibil ca da. cel mai sigur e un test de sange. Share this post Link to post Share on other sites
DidaJames 1329 Report post Posted February 8, 2013 sarcina se "depisteaza" cam la 8-10 zile de la producere. majoritatea testelor sunt de buna calitate. deci tre sa stiti cand s-a-ntamplat. daca ma straduiesc sa calculez eu....daca e sarcina, iese la test. acu...depinde putin si cum face testu. Share this post Link to post Share on other sites
The Bitch 15154 Report post Posted February 8, 2013 Zii sa-l faca si pe al treilea. Daca iese pozitiv, atunci sunt doua din trei si e insarcinata. Share this post Link to post Share on other sites
Black velvet 9715 Report post Posted February 8, 2013 buna ..as dori sa intreb si eu ceva daca se poate ..lu iubita mea ia intarziat ciclu 7-8zile ..am luat un test de sarcina clear blue sh ia aparut negativ..a 2 zi am luat altul tot clear blu sh ia aparut pozitiv oare e insarcinata Posibil sa shie, ia tu shi du lu iubita te inca unu shi tot ase :crazy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
The Bitch 15154 Report post Posted February 8, 2013 buna ..as dori sa intreb si eu ceva daca se poate ..lu iubita mea ia intarziat ciclu 7-8zile ..am luat un test de sarcina clear blue sh ia aparut negativ..a 2 zi am luat altul tot clear blu sh ia aparut pozitiv oare e insarcinata Am uitat sa intreb, s-a rupt prezervativul sau a uitat pastila, cand te-ai scapat matale intransa. :lol: Share this post Link to post Share on other sites
DidaJames 1329 Report post Posted February 8, 2013 Am uitat sa intreb, s-a rupt prezervativul sau a uitat pastila, cand te-ai scapat matale intransa. :lol: mai conteaza? aaaaa ca sa aiba motive de reprosuri Share this post Link to post Share on other sites
Indigo 1 3462 Report post Posted February 8, 2013 Posibil sa shie, ia tu shi du lu iubita te inca unu shi tot ase :crazy: :rot: poate te acuza de plagiat si iti cere drepturi de autor ( nu la copil !! :lol: ) ca e cetatean european si are drepturi :crazy: 1 Share this post Link to post Share on other sites