Sari la conținut
Forum Roportal
Mr.Cristi

Primitivi...dar evoluati

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

"Barbatul educat" impreuna cu "femeia educata" se duc sa haleasca la restaurant.

Logic, barbatul educat e o persoana evoluata.

Nici femeia educata nu e cu nimic mai prejos decat barbatul educat.

Cu toata educatia lui, barbatul educat abia asteapta sa i-o traga in fel si chip femeii educate. Barbatul educat are impresia ca a fost ales pentru felul sau de a fi, pentru inteligenta sa,pentru umorul lui de buna calitate, pentru faptul ca e o fiinta evoluata din toate punctele de vedere.

Femeia educata se simte unica, superioara si evoluata prin insasi faptul ca barbatul educat a avut ochi pentru ea. Atat barbatul educat cat si femeia educata detesta incultura, nesimtirea, manelismul si tiganii.Discutiile celor doi cand au tenta filozofica [complet inutila] cand capata o nuanta de autoevaluare.[cei doi au impresia ca sunt un fel de supraoameni] Din cand in cand barbatul sau femeia mai arunca cate-o gluma ca sa para ca au simtul umorului si ca sunt relaxati. Femeia rade fortat la glumele barbatului.Barbatul se simte flatat ca i se confirma faptul ca are simtul umorului dezvoltat. [cu toate ca nici curcile n-ar rade la glumele lui]

 

Barbatul de rand impreuna cu femeia de rand se duc sa se distreze in club.

Barbatul de rand se crede smecher, bazat, cu vrajeala d-aia hoata - d-aia il si doreste atat de mult femeia lui.:lol:

Femeia de rand se crede frumoasa, desteapta, unica, nimenea ca ea si pe desupra se si distreaza in club alaturi de un mascul feroce.:lol:

 

La primul caz avem doua fiinte cu educatie de carton, pline de ele, superficiale si lipsite de o intelegere realista si profunda a ceea ce se petrece in jurul lor.Barbatul creeaza o falsa imagine despre sine in mintea femeii cu scopul de a o sexa. La ranul ei, femeia se preface ca e sedusa de farmecele/calitatile intrinseci ale barbatului, cand de fapt ea e atrasa de imaginea exterioara a barbatului si de realizarile lui materiale.

Cele doua fiinte se pretind a fi oameni - tocmai de aceea te izbesc peste ochi cu educatia si cultura lor. In realitate sunt doua fiinte umanoide ipocrite - evalueaza oamenii din jurul lor in functie de cat sunt de buni la reproducere si supravietuire, nu realizeaza faptul ca daca si ei s-ar fi nascut in Ferentari, ar fi iesit din ei niste cocalari veritabili. Nu-si dau seama ca n-au liber arbitru si ca viata lor depinde de foarte multi factori pe care ei nu-i pot controla, iar succesul lor in viata s-a datorat in proportie covarsitoare unor imprejurari favorabile absolut intamplatoare.

Bun, deci cu ajutorul educatiei nu au reusit sa devina fiinte mai inteligente si mai evoluate [asa cum se pretind a fi] ci au reusit doar sa faca rost de haleala mai multa si de sex mai mult si mai bun. Atat cocalarul cat si "educatul" se dau mari cu reusitele lor,cu cat de destepti,unici si irepetabili sunt, insa ambii avand exact acelasi scop - sa obtina accesul la haleala si sex. Asa stand lucrurile, nu e de mirare ca fiintele psihopate, avide dupa sex si haleala, lipsite de orice urma de empatie, ajung sa conduca lumea.

 

In cazul al doilea avem doua fiinte periculoase, [daca nu esti atent la ele vei fi muscat] lipsite de inteligenta umana si conduse doar de instinctele de reproducere si supravietuire.

Editat de Chistornete
  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sociologia, psihologia evolutionista si biologia evolutionista au documentat aceste aspecte, ele stand, printre altele, la baza marketingului (vezi orice forma de advertising). Succesul in societatea umana se bazeaza pe aspectul exterior, pozitia sociala, puterea financiara si, nu in ultimul rand, dorinta si perseverenta de a le obtine si dezvolta. Prezentate stiintific, cinic, fara poleiala emotionala pufoasa, acestea pot parea lucruri rele, urate, marsave, egoiste si pot duce la alienarea fata de societate a celor nesiguri sau care nu considera ca au vreo valoare, chiar daca nu constientizeaza asta. Prezentate altfel ele ar fi cam asa: fi tot ceea ce poti fi ! Problema este ca dorinta si perseverenta de a obtine si dezvolta aceste atribute este fie mult diminuata, fie anulata, fie chiar antagonizata de driveri negativi la unele persoane din cauza factorilor genetici, de mediu de viata, dar mai ales, din cauza educatiei, toate la un loc creand un filtru prin care un om poate vedea negativ in primul rand propria persoana, in al doilea rand pe ceilalti, si prin care se raporteaza negativ la oameni si intamplari, asigurandu-si astfel esecul. Din cauza acestui filtru ei pot respinge societatea, pe ceilalti oameni, pot cauta sa vada numai raul, pot sa nu-si doreasca succesul, considerand ca nu este ceva pentru ei, ca nu merita sau nu pot accede la el, aceasta fiind o credinta implementata in copilarie prin rele tratamente aplicate de catre parinti, tutori, mediul social, credinta care prinde mai ales pe un teren determinat de genetic de sensibilitate, devenind mecanisme de aparare(comoditate, resemnare etc.). Rele tratamente inseamna ignorare, luarea capacitatii de decizie sau/si munca (au facut altii pentru ei, lor nu li s-a dat alegerea de a face sau nu ceva, nu au fost pusi in situatia de a face ceva), eliminarea prin critica distructiva a capacitatii de munca si alegere (nimic din ce au facut nu a fost apreciat, in schimb totul a fost criticat, mai ales pe nedrept), sau chiar forme de agresiune fizica. Astfel o personalitate incipienta poate fi starpita, iar daca terenul genetic nu face ca persoana sa fie reactiva, aceasta nu se apara, se lasa starpita. Astfel unii oameni reusesc in viata in ciuda conditiilor vitrege, iar altii, care, aparent, n-au dus lipsa de nimic, esueaza.

Editat de S.R.
  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

El are o singura concluzie. Ca toti vrem haleala si sex.

 

 

 

Eu insa as mai adauga ceva: ca modul in care le obtii si le consumi iti da o anumita culoare vietii si o face sa fie a ta, unica si personala, si nu inter-schimbabila cu a oricaruia de pe strada.

  • Upvote 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aoleo iar incepi. :doh:

Auzi, da cazul ala al barbatului si femeii educate, dar ipoctiti si primitivi, falsi si fuduli, e inventat sau cunosti tu astfel de oameni ? Si inca o intrebare : generalizezi cumva ?

Editat de Stifler's Mom
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

El are o singura concluzie. Ca toti vrem haleala si sex.

 

 

 

Eu insa as mai adauga ceva: ca modul in care le obtii si le consumi iti da o anumita culoare vietii si o face sa fie a ta, unica si personala, si nu inter-schimbabila cu a oricaruia de pe strada.

Te crezi mai evoluat decat un cocalar?

Daca da, de ce?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×