Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: De ce este riscant sa participi la o casatorie cand ploua, la Casa Casatoriilor Timisoara?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

A participa la o casatorie pe timp nefavorabil (ploaie sau topirea zapezii) la Casa Casatoriilor Timisoara e o mare greseala. La un asemenea eveniment unic in viata cuplului, invitatii - doamnele si domnii - vin incaltati cu cei mai eleganti si fini...

 

Articolul complet

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De ce este riscant să participi la o căsătorie când plouă, la Casa Căsătoriilor Timişoara?

 

Miercuri, 06 Februarie 2013 18:14

Scris de Gheorghe Miron

 

 

A participa la o căsătorie pe timp nefavorabil (ploaie sau topirea zăpezii) la Casa Căsătoriilor Timişoara e o mare greşeală. La un asemenea eveniment unic în viaţa cuplului, invitaţii doamnele şi domnii vin încălţaţi cu cei mai eleganţi şi fini pantofi, dar pe drumul spre clădirea propriu-zisă prin parcare, vor constata că vor fi nevoiţi să calce în băltoace şi nămol, deseori adânci până la gleznă (foto 4 februarie 2013). Efectele sunt dezastruoase: apa murdară şi extrem de rece (pe timp de toamnă-iarnă) va pătrunde în pantofi. Ajungând în această situaţie foarte stânjenitoare, ai două variante: ori te întorci acasă pentru a te schimba cu nişte pantofi mai răi, ori rămâi aşa, cu apa în cea mai elegantă încălţăminte pe care o ai, pe tot timpul chefului de la restaurant, cu riscul de rigoare: răceală, dar şi intensificarea eventualului reumatism. Oamenii se plâng de faptul că e un viciu de construcţie, adică o treabă de mântuială a firmei care a conceput construcţia: apa rămâne pe trotuar.

 

 

********

 

Doar in Timisoara apare aceasta problema??? ca in restul tarii este ca la Paris totul fara baltoage cu balegar si toate alea in acea apa de pana la gelzne in care calci? Eu pe orice sezon merg in Romania, ma incalt cu ceva cu talpa groasa si incaltaminte inchisa sa nu calc in ceva nedorit, cizme de razboi militaresti sint cele mai ideala ca nu-ti fac bataturi, sint captusite cu piele de vitel desi par asa masculine dar ai si dormi in ei.

 

Ar fi ideal ca in Timisoara si alta parte, salile de nunta sa aibe si garderobe pentru femei mai ales unde se schimba, vin de acasa comfortabil imbracati si cu hainele pe umerase si in sac de calatorie si acolo se imbraca, dar si barbatii pot purta cizme de cauciuc pana la sala festiva si scapa de infectii provenite din mizeria strazii. Insa cel mai important ar fi de intretinut in jurul casei trotoarele ca se platesc bani grei pentru nunti si daca intr-o zi cineva va construi o hala speciala pentru nunti, hotelul sau ce este nu va fi solicitat deloc. Dar mireasa cum apare, tot cu poalele murdare si picioare inmuiate???

Ce chestie in secolul XXI, exact ca in evul mediu, dar va fi si mai rau da drumurile se mai strica.

O alta solutie ar fi sa fie lasate musafirii la scara si un valet sa parcheze masina, ca in State!!!

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×