Sari la conținut
Forum Roportal
FreakyKitty

Cariera de viitor

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salutare !

Am un gand ce ma framanta neincetat in ultima vreme. Ce as putea deveni eu pe viitor? Sunt la profil real matematica-informatica iar profesorii ne-au sugerat sa ne gandim cam pe ce drum vrem sa o luam ca sa stim pe ce sa ne concentram. Sunt fata si am 17 ani si am nevoie sa fiu ajutata sa ma orientez spre o anume cariera. In primul rand am meditat asupra calitatilor si ceea ce imi place sa fac si rezultatul a fost asta : Sunt o fire sensibila si visatoare mereu cu gandul intr-o lume fantastica, de fiecare data cand ascult o melodie imi creez in minte o scena proprie ca in filme. Apoi mi-am verificat notitele luate de la scoala si am observat ca toate sunt mazgalite cu mici desene, schite,pe care le-am facut in momentele in care orele erau plictisitoare. Asta in fond imi place sa fac. Sa visez si sa-mi expun visele intr-un anumit mod. Mi-ar place enorm sa fiu cea care decide coloana sonora pentru anumite filme/piese de teatru(ma intreb daca exista nume pentru un astfel de specialist) sau sa dau idei pentru anumite scene. Recent am incercat sa lipesc scene din animatii si filme iar apoi sa pun pe fundal o anumita melodie, dar incercand sa nu le lipesc intamplator ci sa creez o poveste prin amestecul secventelor din filme. Si pot spune ca nu a iesit atat de rau, dar am nevoie sa progresez si sa invat cum sa folosesc editoarele video. Toate aceste lucruri se aduna intr-un punct? Regizor, poate? Pentru ca nu prea inteleg ce Facultate as putea urma ca sa ma perfectionez in ceva similar .

Va astept opiniile si sfaturil daca se poate.

Editat de FreakyKitty

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt fata si am 17 ani si visatoare mereu cu gandul intr-o lume fantastica, ...

 

 

Locul se cheama Hollywood, California, USA ... aici se poate crea si visa la asa ceva!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare !

Am un gand ce ma framanta neincetat in ultima vreme. Ce as putea deveni eu pe viitor? Sunt la profil real matematica-informatica iar profesorii ne-au sugerat sa ne gandim cam pe ce drum vrem sa o luam ca sa stim pe ce sa ne concentram. ...

 

E bine ca profesorii v-au sugerat sa va ganditi la ceea ce vreti sa faceti in viitor de pe acum.

Din cate spui tu iti place mult sa faci coloana sonora a unui montaj filmat.

In cadrul universitatii UNATC - exista la categoria film o sectiune multimedia de montaj si sunet film. Din cate am citit din postarea ta asta ar fi cea mai apropiata de ceea ce spui tu ca iti place.

Personal este sa incepi sa cauti ce anume trebuie pentru admiterea la facultate- stiu ca se fac si cursuri pregatitoare inainte de admitere ( in general la facultatile de arte vizuale cum este si unatc-ul) unde examenul de admitere se bazeaza pe portofoliu si probe practice si mai putin pe cele scrise.

Ar fi bine sa lucrezi un timp cu un profesor din acest domeniu care sa iti coordoneze si urmareasca progresele in domeniu deoarece profilul la care esti acum nu are legatura cu ceea ce vrei sa faci mai departe.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

din pacate pentru cei care tine societatea a devenit f. pragmatică, se cauta oamenii care stiu sa faca ceva practic, care produc ceva concret...

 

visătorii, artiştii nu se pot adapta acestui tip de societate

Editat de Redondo

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×