Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

NFL Super Bowl XLVII un meci de fotbal american

Postări Recomandate

Event Overview

Cel mai mare eveniment sportiv American din acest an cu multe activitati printre care la jumatatea meciului vor canta sa incalzeasca spiritele si mai bine muzicieni renumiti ... Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige and Kendrick Lamar si altii ... pe Februarie 13,   SoFi Stadion. 

Cand a fost la Phoenix acest eveniment, se cautau case de inchiriat pentru cei veniti de departe cu vaine si pisica intr-o "masina casa" si nu le convine hotelul.  Se ofereau sume uriase. 

Mai tin minte ca bere nu se mai gasea in oras si in urgenta veneau din toate partile TIR-urile si nici usturoi nu se mai gasea in alimentari Duminica seara :lol2:  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Super Bowl Halftime Show    

https://news.yahoo.com/super-bowl-2022-halftime-show-014547843.html

A fost un show noir, eu nu ma uit la asa ceva, nu-i pe gustul meu.   Nici cand Diana Ross a venit in Phoenix la acest eveniment nu m-am uitat la TV in 1996.   Barbac'su se distra in zona unde erau cazati la Hotel, care-i aproape de mine si nu voia sa miste Limuzina sa iasa si altii din parcare ca ea era in magazin la cumparat parfumuri scumpe.   Masina fiind ultra lunga a blocat multe masini sa iasa din parcare si au chemat politia.  El in schimb oferea sampanie le femeile care se grabeau care actiune la fel este strict interzis in Amerika.   Eu cu fiica mea la acest show ne-am uitat in parcare ca eram blocati si noi.   Politaiul taia la amenzi si soferul le colecta, n-au fost chemati Fortele Speciale sa-i miste masinuta ca nimeni nu era in pericol.  Noi am fost in magazin cand ea a intrat, dar am si iesit ca eram deja la casa,  insa ea le-a cumparat pe toate din stoc ca erau la pret redus si le mirosea individual sau cu ce ocupa timpul???  

https://video.search.yahoo.com/search/video?fr=mcafee&ei=UTF-8&p=Diana+Ross+a+venit+in+Phoenix&type=E211US91088G0#id=7&vid=58bf36a608382631715597085305cc40&action=view

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

An exterior photo of State Farm Stadium  Super Bowl LVII https://www.visitphoenix.com/super-bowl/

Aceasta va fi arena unde se va desfasura activitatea sportiva de mare interes in America, deja se inchiriaza de localnici tot ce se poate ca apoi sa le inchirieze la vizitori din alte orase la pret astronomic.   Mii de dolari pe zi e chiria, plus garantie financiara in caz ca se enerveaza si sparg lucruri prin casa!!!  Multi deja  au sosit si cumparat o casa noua ca sint cu miile ca vor ramane aici toata iarna, deja de pe acum se aprovizioneaza cu alcool ca magazinele se vor goli, ca nici aparat de prins soareci n-o sa fie pe rafturi!!!   Vine lume din toata America sa vada echipa preferata si din cauza de ierni grele in alta parte, s-a ales Phoenix si de data asta ca oras gazda.      

Se prepara si aeroportul pentru aglomeratie, angajeaza din timp tot feluri de personal, inlargesc anumite zone ca biletele de avion sint deja vandute, traficul va fi intens.   Localurile deja prepara ce pot sa puna in congelator ca nu vor face fata altfel.  Va fi mare party cu ocazia asta, celebrtitati din toate zonele coboara aici ca le place sportul sau nu, vor sa fie unde-i actiunea.   Actorii Hollywoodieni vor fi multi in rand la orice pe langa pereti ca oricare alt cetatean, sint panditi de fotografi ca material pe prima pagina.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

12 Februarie este ZIUA cea Mare in Phoenix, umbreste Ziua lui Valentin desi e pe 14, ca in America aceste evenimente mereu Duminica se celebreaza, insa suporterii decid incotro se apleaca!!!   Deja n-ai loc de vizitori care vin devreme sa prinda locuinte perfecte, case, apartamente, hotel doar sa fie comfortabil cu TV ecran mare/imens si bere cat mai multa.

La stiri a anuntat ca deja nu sint destul locurile din hoteluri desi s-au construit special pentru ocazie langa Arena din poza de mai sus.   Au fost niste case dar le-au cumparat investorii si au ridicat hoteluri multe si complexe comerciale cu haine locale sau dupa vremea de afara.  Nici de locuri de distractii nu duce lipsa nimeni, sint Cazinouri multe la marginea judetului dar si altele in oras la tot pasul dar deja sint aglomerate la maxim si inca n-au sosit nici jumatatea din ei.   Pentru ca nu toti incap in arena, dar vor sa fie aici unde se intampla totul in viata acelor echipe, eu habar n-am cine joaca, nu ma intereseaza deloc dar fiul si nepotul vor avea o zi minunata relaxanta, sper sa accepte si ceva mancare de la mine.  Eu nu vreau sa fiu pe strada in acea zi ca nimic nu se va gasi in alimentari, ca altadata, nici usturoi sau varza.   

Magazinele se pregatesc dar niciodata nu este deajuns ce au comandat, de cand sint si eu pe aici, asa a fost.  E vreme caineasca in alte State, aici e mai mult primavara, de ce s-ar duce acasa cand mai sint multe evenimente mari de vazut.    Si dopurile de urechi sint cautate ca se urla si in case ca nu se duce toata lumea langa arena sa vada meciul.  Mai latra si cainii!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

After a hot start, the Super Bowl LVII ticket market is cooling off considerably. (REUTERS/Caitlin O’Hara)

Arena asa arata pe dinauntru unde se va juca Duminica acel meci celebru pentru care lumea porneste la drum indiferent unde sta in Amerika.  

Pe strada mea se vad masini cu numere din alte State, sint rudele in vizita pentru acest eveniment.   Lumea cauta si gazda ca nu mai sint in hoteluri camere libere.   

Este si un turnament de Golf, au venit si din Scotia si in kilt erau niste barbati sa se vada cine sint ei, cam strain pe aici barbat in fusta in public, pana nu este transvestit dar ei nu se duc intre barbati in competitie ziua.   

Unii au cazut in niste cactusi teposi rau de tot, au spus la stiri sa sa uite si in spate care-i decorul sa nu fie un sarpe cu clopotel care nu se sperie de o minge mica. 

Este si SALVARE pe teren dar daca se poate evita cactusii macar, ca sint ocrotiti prin lege ca apartin de Desert.  

Daca cititi pe site o sa vedeti cat costa un bilet de intrare, nici eu n-am stiut ca nu ma intereseaza sporturile la acest nivel.  De la $6000 de dolari americani au scazut 30% pana la $4200 si mai scade nu stiu din ce cauza ca n-am citit tot articolul ca eu nici gratuit n-as sta acolo, sau chiar daca m-ar plati pentru asta.   Cred ca lumea prefera sa stea in baruri sa vada meciul decat pe Stadion si vinde biletul cumparat din timp foarte ieftin.  Scoate si cheltuiala cu excursie si saluta din mers!!!

Traficul a devenit imposibil, parcarea mai ales ca sint zeci de atractii muzicale si concerte gratuite cu cantareti importanti si bine cunoscuti, dar nimic nu ma atrage sa fiu in acea inghesuiala.   

https://sports.yahoo.com/super-bowl-lvii-tickets-have-plummeted-30-since-sunday-and-might-become-cheaper-than-last-year-195436643.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

It should've been the busiest weekend in years for Phoenix's Airbnb hosts!!!

Airbnb = Online rental platform for short term accommodations.

Acum se anunta in sdris ca nu sint ocupate toate posibilele locuri dedicate de aceste firme care au planificat un mare castig.  Precis sint foarte departe de locul actiunilor acele case noi ca in oras nu este usor de cumparat o casa si transformat. 

Credeam ca le e frica de COVID, dar nici cei care canta in Cazinouri precum Sir Paul McCartney o sa faca, nu vor purta masca.  El va canta si pe Arena asta de sport azi peste cateva ore.   Este Cetatean American din Arizona din vechi timpuri, are proprietati in sud-ul Statului.  

https://www.msn.com/en-us/travel/article/a-manager-of-95-phoenix-airbnbs-is-stunned-that-half-his-homes-are-empty-over-super-bowl-weekend-is-it-the-latest-airbnbust/ar-AA17lpa9?rc=1&ocid=winp1taskbar&cvid=2bb512cdf8d04067c0d49b9895cc71b8

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Screenshot-2023-02-12-at-10.05.07-979x1024.png

"Rihanna, una dintre cele mai faimoase cântărețe din lume, se pregătește să cânte, în seara asta, la Super Bowl, și este o revenire pe scenă așteptată de ani de zile de fanii ei, mai ales că de la ultimul album al vedetei au trecut deja peste 6 ani." 

https://retetesivedete.ro/ce-va-face-rihanna-timp-de-13-minute-pe-scena-de-la-super-bowl-show-ul-e-pentru-fiul-ei.html

O sa spun fiului sa ma anunte de acest eveniment ca la jumatatea meciului, cand se odihnesc baietii sau ce fac, va fi un show la nivel inalt cu toti acesti mari al scenelor ca sa atraga mai multi spectatori pe langa cei din living room-uri, ca nu toti americani adora acest sport, sint si exceptii destule, precum si case ne-inchiriate.   :derisive:

Sper sa fie decent imbracata daca se arata si copilului spectacolul.  

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

N-am vazut nimic nici din spectacolele oferite ca n-am fost acasa, dar m-a surprins ca am primit telefoane de la cunostinte foarte vechi care au uitat definitiv de noi si daca nu era acest eveniment, nu-si mai aminteau niciodata ca noi locuim aici.   Au gasit numarul de telefon din 1995 si l-au incercat ... functiona dupa 28 de ani!!!   Ar fi venit la noi sa vedem impreuna meciul dragalasii dar OMU' le-a lamurit ca nu este gratuit nimic iar in casa nu intra NIMENI.     In aceste cazuri speciale, respectam legi stricte de COVID!!!   

Un verisor al sotului din Canada dupa 10 ani ne-a sunat ca si el ar fi venit daca nu murea un verisor recent.  Atunci ne-a anuntat ca maica-sa a murit iar numarul nostru era blocat de ei sa nu le deranjam.   Si-a adus aminte si de mine ... ce de conversatii placute am avut, iata un eveniment planetar cate bunatati scoate din sarlatani!!! 

Aici vor mai continua concertele cu tot feluri de muzica: - rap, country, rock, metal, pop, si alte stiluri dar si alte distractii pentru ca in multe cazuri era o afacere de 5 zile pentru care s-au vandut bilete.   Meciul s-a terminat repede, pana sa ajung acasa si nu ruseam sa desfac o sticla de Lichior din Nuci Macademia ceva foarte slab dar imi place.  Era foarte greu de scos dopul cu acel capac frumos care era si inghesuit intr-un tub de plastic.   Am facut Mici si Ciuperci calite  pentru masa festiva dar nu prea sportiva ca afara sufla un vant puternic si in casa am facut micii pe gratar pe aragaz cu geamuri si usi deschise in bucatarie.  

th?id=OP.vz08ms%2fEqdhLKQ474C474&o=5&pid=21.1&w=174&h=174  Macademia Nuts Liqueur

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://www.yahoo.com/lifestyle/rihanna-sparks-speculation-she-pregnant-014352122.html?fr=sycsrp_catchall

Eu nu prea ma inghesui dupa ea dar a fost aici si a cantat ceva acolo pentru public si din cate citesc a dat de inteles ca iar este insarcinata, ca se vede deja pe corp.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×