Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

501766.jpg

b1.ro/stiri/eveniment/cum-arata-femeia-care-a-trait-pana-la-122-ani-ea-a-fumat-pana-la-117-ani-si-mancat-1-kg-de-ciocolata-pe-saptamana

"Studiile oamenilor de ştiinţă arată că principalul determinant al calităţii vieţii şi al duratei acesteia este felul în care gândim, şi nu genele, aşa cum se credea până acum. O viata plină de stres va duce cu singuranta la probleme medicale grave, ca problemele cardiace şi chiar cancer."

*Sa nu mori de ciuda cand citesti asa ceva???*

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca nu se va lasa omenirea de fumat si nu vreau sa fac propaganda, dar de o vreme s-a mutat undeva aproape cineva care in fiecare noapte fumeaza chestii de ceva legal acum si-mi intra fumul in casa ca tin geamurile deschise pentru o vreme sa aerisesc ca este racoare!!! 

Chiar daca ar fi inchise tot ar intra fumul pe unde circula aerul pentru Aerul Conditionat, ca intra si aromele gratarelor cand vecinii il folosesc, mireasma servetelului din uscatorul de haine, dar si de la masina de spalat rufe ca folosesc sapun lichid foarte aromat, dimineata miroase laptele prins, de cafea, etc. ca sint doar vreo 6 metri distanta intre case.     

Pana ajunge fumul la mine deja nu stiu din care parte vine ca afara nu mai miroase, deja a intrat ce a vrut in casa, nu pot sa reclam niciunde ca noaptea pe cati sa trezeasca in suspiciune de tigari fumate, dar este foarte neplacut pentru noi ca dureaza pana aerisesc casa cu A/C la o temperatura foarte scazuta si stam cu masca pe noi.   Sper sa moara de curand de cancer ca a mai locuit in spatele casei unu si l-au mancat dulaii personali de garda ca el a cazut si dus a fost. 

Se jucau cainii cu capul stapanului si intr-un tenis era o bucata de os care mai documenta ca a fost si un om in acel grup vesel candva.   De foame au facut animalele gestul, norocul lor a fost ca era inalt si om mare la statura.   Politaiul s-a urcat pe acoperis si a aruncat ceva in conducta sa adoarma animalele turbate sa poate intra in casa.  Mie mi-a facut semn sa intru din curte si ma inchid bine in casa.   

Si atunci era o mare actiune de vanzare de case ca si acum, omul era din North Dakota dar n-a rezistat decat scurt timp.   Aproape toate casele au schimbat stapani, au venit foarte multi din California la linistea de aici pentru anii de pensionare si nu numai.   Vecinii mei la intins de mana nu s-au schimbat, doar cei de mai departe putin, insa fumul nu sta la un loc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi am avut de asteptat in sala de asteptare 2 ore dupa doctor care era intarziat ca inainte avea operatie si precis erau complicatii.  Ne uitam la stiri medicale ca nu ne pune un film decat lucruri practice si bune de stiut ca de exemplu:

La cat timp oul este comestibil dupa data de expirare afisat pe carton???  ... 3 luni daca sint pastrate la -45*C :eek: ca si sperma :lol2:

La cat timp dupa ce ne-am lasat de fumat se refac plamanii complet???   ... dupa 15 ani daca nu s-a trait in loc unde s-a fumat si s-a respectat si alte legi pentru sanatate.

E bine de sperat macar pentru cei cu cancer insa nu se inghesuie pentru ajutor decat cei care au fumat doar 5 tigari toata viata si au trait peste 100 de ani!!!

Despre Dementa noutatile sint: - daca se descopera inainte de a se pierde neuroni, se poate opri avansarea, daca deja procesul de pierdut neuroni e in progres, nu se mai poate face nimic.  

Hepatita-C este total vindecabil dar pacientii refuza sa se trateze daca dupa primele medicamente nu mai doare ficatul, iar cand revine durerea, deja este metastazat cancerul.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Românii, îndemnați să renunțe la „păcatul fumatului”. Mitropolitul Laurenţiu Streza: Viaţa şi sănătatea umană sunt darurile Preabunului Dumnezeu – Evenimentul Zilei (evz.ro)

„În contextul pandemiei Covid-19, perioada pe care o traversăm este una deosebit de dificilă în privinţa sănătăţii. Realitatea acestui timp ne arată cât de fragilă este viaţa omului pe pământ şi cât de mare nevoie este de a cultiva mereu legătura sufletească cu Dumnezeu, Izvorul vieţii pământeşti şi al sănătăţii trupeşti. Este atât de mult nevoie de susţinerea şi răspândirea unei culturi a vieţii, de a face cu toţii un mare exerciţiu de voinţă şi de conştiinţă în redescoperirea valorii sacre a vieţii şi a sănătăţii, atât pentru noi, cât şi pentru cei din jur. Iar renunţarea la viciul fumatului reprezintă un mare pas spre sănătatea sufletească şi trupească a familiei şi a societăţii”, a precizat ÎPS Laurenţiu Streza.   Mitropolitul Ardealului s-a alăturat unei campanii antifumat, derulate în această perioadă de Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, cu ocazia Zilei Internaţionale fără Tutun, marcată anual în data de 31 mai."

*Luati in serios acest viciu, acum ca niciodata ca s-ar putea sa va faca rau!!!   COVID e boala de Plamani.  Eu m-am testat aproape la toate organele interne si de la inima, plamani, creier, ficat, rinichi, stomac si inca multe, doar Acid Reflux am*     Individual fiecare e raspunzator pentru ceea ce face.*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

adio-tigari-400x250.jpeg

https://ziareonline.ro/stire-de-ultima-ora-de-la-1-martie-este-posibil-sa-dispara-definitiv-țigarile.html?utm_source=notifications&utm_medium=notifications&utm_campaign=notifications

"Acesta mai precizeaz că industria tutunului trece printr-o serie de schimbări fundamentale.  Țigările ar putea dispărea complet de pe piață."             

*Nu cred ca este adevarat deloc, dar asta este momentul oportun sa-l opreasca, pandemia a scos la suprafata TBC-ul si bolile de plamani cauzat in mare parte de fumat.   Familia mea n-au probleme cu asta, dar ce vor face altii?  Aici e vorba de o mare industrie si agricultura care dau faliment.*       

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×