Sari la conținut
Forum Roportal
VEMANS

Primele imagini Street View din Marele Canion

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Primele imagini surprinse de Google Street View Trekker sunt acum disponible pe internet. Prin aceasta noua tehnologie oricine - din confortul fotoliului sau in excursie - poate exploara virtual Marele Canion.

 

Fotografiile preluate cu Street View Trekker in Marele Canion au fost procesate si transformate in imagini panoramice. Colectia foto cuprinde peste 9500 de imagini panoramice preluate de-a lungul crestei sudice a Marelui Canion si in craterul de meteorit. Astfel se pot explora virtual 120 kilometri de carari si drumuri adiacente din zona Marelui Canion.

 

Street View Trekker este unul dintre cele mai recente proiecte dezvoltate de Google, cu scopul de a oferi utilizatorilor cele mai vaste si usor de folosit harti din lume. Street View Trekker este o platforma ce poate fi carata de un om in spate, ca un rucsac, pe care este montata o camera foto care realizeaza imagini la 360 grade, precum cele utilizate pe masinile si triciclurile Street View. Street View Trekker este utilizat pentru a prelua imagini din locuri accesibile doar cu piciorul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×