Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
VEMANS

Primele imagini Street View din Marele Canion

Rate this topic

Recommended Posts

Primele imagini surprinse de Google Street View Trekker sunt acum disponible pe internet. Prin aceasta noua tehnologie oricine - din confortul fotoliului sau in excursie - poate exploara virtual Marele Canion.

 

Fotografiile preluate cu Street View Trekker in Marele Canion au fost procesate si transformate in imagini panoramice. Colectia foto cuprinde peste 9500 de imagini panoramice preluate de-a lungul crestei sudice a Marelui Canion si in craterul de meteorit. Astfel se pot explora virtual 120 kilometri de carari si drumuri adiacente din zona Marelui Canion.

 

Street View Trekker este unul dintre cele mai recente proiecte dezvoltate de Google, cu scopul de a oferi utilizatorilor cele mai vaste si usor de folosit harti din lume. Street View Trekker este o platforma ce poate fi carata de un om in spate, ca un rucsac, pe care este montata o camera foto care realizeaza imagini la 360 grade, precum cele utilizate pe masinile si triciclurile Street View. Street View Trekker este utilizat pentru a prelua imagini din locuri accesibile doar cu piciorul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×