Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: FALSII PRIETENI

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

ACCENT Iti dai seama ca-s falsi, dar, din pacate, prea tirziu. Imi vorbeste unul patit. Iti dai seama abia dupa ce, luindu-te, o vreme, dupa aparente, dupa impresii exterioare - si asta e, bineinteles, vina ta - zici ca da, ala, aia iti sint...

 

Articolul complet

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Prieteni nu exista, doar dusmani cu acest nume care vor sa-si bata joc de time cand le lasi prea aproape. Eu n-am prieteni ca n-am nevoie de nimeni, imi pot numara banii si singura.

Azi ma suna una din Bucuresti care de 10 ani si jumatate nu m-a mai sunat, si-a schimbat numarul de telefon si l-a pus pe pagina secreta sa nu afle nimeni. Prima chestie ma intreaba de ce nu l-am mai sunat??? I-am reamintit de ultima convorbire si nu-i venea sa creada, ea stie ca a mai vorbit cu mine. Asa mi-a gasit numarul meu aruncat pe undeva dar avea nevoie de mers in mai multe locuri ca n-are masina, dar nici permis de conducere ca-i alcoolica si s-a gandit la mine. Putem canta in cor: Prieten drag, ne cunoastem de o viata ... ca 18 ani nu e timp putin asa departe de orice decand ce cunoastem. Pan-la urma tot m-a intrabat daca am si varza acra ca doar eram pe vremuri in relatii bune ... etc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred in prietenie. Am prieteni care m-au ajutat foarte mult si in momente cand am avut nevoie. Si eu as face tot ce imi sta in putere sa ii ajut daca ar fi ceva.

Am intalnit si oameni care m-au ajutat neconditionat, fara sa se astepte la ceva in schimb de la mine. Sunt rari dar exista si astfel de oameni.

 

Ideea de prietenie este tot mai rara in zilele de astazi si de aceea este pretioasa. Depinde foarte mult si de genul de om care esti, de firea pe care o ai, de personalitatea si modul cum ii tratezi pe ceilalti.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Depinde foarte mult si de genul de om care esti, de firea pe care o ai, de personalitatea

si modul cum ii tratezi pe ceilalti.

 

Ne jucam cu termenii??? Eu nu ma acomodez, schimb, transform pentru nimeni!!! Pentru ca n-am nevoie de nimeni practic, de ce sa ma umiliez doar ca sa-mi spuna ca sintem prieteni. Cu mine greu se ajunge la asa ceva ca am alte viziuni unde si cum ma distrez, iar plata este individuala deci iar raman fara prieteni, ca ei ar dori sa platesc eu.

Fostii colegi al copiilor mei sint si prietenii mei, ca le-am spus sa ma numeasca asa decat altfel si le place, apreciaza ca le consider la egal cu mine.

 

Pe adulti ii tratez dur!!!

N-au acces cu barbati aiurea gasiti prin baruri in casa!!!

Nici sa se prezinte deja alcoolizati cu un handralau oarecare din desert!!!

Deloc sa aduca bauturi spirtuoase pe aici, dar nici eu nu le dau!!!

Fumatul e strict oprit si langa casa!!! ... etc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×