Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: "Xena" la 44 de ani: Cum arata "printesa razboinica" dupa rolul care a facut-o celebra - FOTO

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

La 17 ani de cand a inceput sa interpreteze rolul care i-a adus celebritatea in cunoscutul serial "Xena, printesa razboinica", Lucy Lawless adopta in prezent tinute mult mai feminine, care o situeaza pe actrita la mare distanta de eroina periculoasa...

 

Articolul complet

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A pozat ea si pentru fotografii mai bune, astea-s chiar din cosul de gunoi, n-are nici o forma niciuna din ele, ea macar arata amarita si nu cred ca e cazul sa se reprezinte asa.

Asta-i media, n-ai ce face, pe cine vor o ridica mult prea inalt pe culmilie celebritatii, pe altele dupa coborirea culmilor din pacate, plin de noroi.

Cu rochia aia roz nici postasului nu-i deschid usa!!! si ciorapi albastri ... palaria verde-i lipsea ... (am o camasa de noapte la fel, fara cordon) ... dar trebuie sa reprezinte o croitorie super buna si n-are de ales in ce va fi imbracata ... La varsta ei ar trebui sa fie mai tineresc imbracata, niste pantaloni de piele lipit pe ea si o bluza decoltata o scoteau din anonimat altfel zau daca cineva din Hollywood n-o confunda cu vre-o femeie de facut curatenie la celebritati.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×